Sojine ljuskice |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Sijecanj 2013 at 17:36 |
Evo pošto sam u potrazi za namirnicama s puno proteina naišo sam na ove ljuskice .
Sastav : Proteini 50 g, UH 30 g , M 2 g , Minerali 6g , vlakna 3 g i 380 kcal. Nacin pripreme : ljuskice prelijemo slanom vodom i pustimo da malo odstoje , ocijedimo ih i koristimo kao dodatak mesu ili kao potpuna zamjena. Danas sam probao to napraviti sa 50 g i dobro da se nisam zbljuvao kao sam krenuo jesti . Dali da radim na cistoj vodi bez soli ? Ima li tko iskustva s time?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cesto pravim polpete od tih ljuskica... i naravno da moraš staviti hrpu zacina, možda i jaje.. isto kao da koristiš mljeveno meso i praviš cevape
Nisam od nikog cula da jede samo tako... kuhane..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Brle ti uporan sa ton sojon? Oceš se pritvorit u picku
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahhahaha zmaj , ma ja sam posebna vrsta . Želim povecati unos proteina , u 100 g ima 50 g P !
Ma jeo bi ja i piletine i govedine samo da imam, a ova soja 200 g je 7 kn i ako uzimam još piletine 600 g je oko 16 kn msm da sam vidio. |
|
opeliac
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Soja može da bude jako ukusna ako se pripremi na fin nacin. Ljuspice možeš da koristiš u varivu, gulašu, a možeš i da napraviš jako ukusne pljeskavice, sa isjeckanim lukom, mrkvom, zacinima, povežeš sa jajima, oblikuješ i peceš. Od sojinih odrezaka takodje možeš da napraviš super ukusan obrok, skuvaš ih sa zacinima, doooobro iscijediš, mariniraš kao meso (zacini, gnjeceni bijeli luk), prije pecenja premažeš senfom, malo u brašno ili mrvice i peceš. Traži onu sa naznakom GMO free, vjerovatno to vec i znaš, mada ono, nisam sigurna ni koliko je to pouzdano, al eto... I da, jako je ukusna sa soja sosom
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja bi to jeo kao zobene svaki dan xD
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda se pripremi na odvratan okus :D
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da ti pocnu rast sise ja ti savjetujen da nejedes soju
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Ma mislim da je glupost da decki ne bi smjeli jesti soju... sta je sa deckima koji su vege pa prakticki zive na soji... pa, evo i Mislav Skrepnik je tipicni primjer :D
|
|
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ocu sisu da mi svaka ženska zavidi xD , baš sam micija htio pitati jel ima kakav savjet
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
pa da.. on je pravio bolonjez od ljuskica :D
|
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Neznan jeli to slavonka mislis na micepsa, ako da on je na steroidima, tako da je njegov testosteron u visinama, naturalce i usere se nikad nesmi stavljat u isti koš
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
ko kaže da sam ja naturalac xD uzimam i ja hemiju
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja bi ti savjetova da se klonis soje....
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
..radije jedi svako jutro fažola(graha)
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
A jbt soja mi stvarno daje puno proteina , ne mogu nikako osim tako uzimati dovoljno proteina.
Ne racunam kcal iz graha
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |