Iskorak - vježba za noge i stražnjicu |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Kolovoz 2010 at 16:48 |
|
Zanima me koliko vas, uz cucanj, radi i iskorak?
Radite li ga s bucicama, bez opterecenja ili sa šipkom? Za one koji ne znaju kako izgleda iskorak, evo video: Iskorak s bucicama Iskorak s šipkom Koji mišic najbolje osjetite dok radite iskorak? Vjerojatno cure više rade iskorak, jer pogađa i guzu, no volio bih da mi se i decki jave da vidimo koliko cesto radite ovu vježbu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cu je uvrstit u program radi jacanja quadriceps...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super vježba al me živcira
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto? meni zna pobjeci koljeno zadnje i puf |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cu ju uvesti sa šipkom..do sad vecinom sa buccama ;)
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cu pocet sa bucicama.. sa sipkom mi cesto koljeno izlece..
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ocito je to jedna od onih stvari za koju nemaš objašnjenja zašto ti ne odgovara a jednostavno znaš da je tako |
||
Vuja19
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam operirao koljeno i ovo je odlicna vježba za quadriceps..nema bolje vjezbe za noge uz cucanj :)
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uzeo mi rijec iz usta :) Također, radim ju al kad znam da mi slijedi dođe mi da izađem van Inace radim i sa bucicama, i sa šipkom, i na mjestu, i hodajuce, bla bla..pokušavam što više mijenjat da mi ne bude dosadno..ali i dalje mi je I da..najviše kvadrove osjetim..pogotovo kod hodajucih...nije mi to neka vježba za guzu baš...više ju ubijem drugim vježbama.. Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nitko je ne voli, a odlicna za quadriceps.. Ja ju preskacem najcesce..
|
||
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je osobno cucanj prevelika muka s obzirom na to da mi je koljeno u rasulu a i imam problematicnu kralježnicu...ovo je super vježba ali nerijetko je gužva u teretani i nema baš mjesta za to
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za kvadove nema bolje od front squata |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ju radim, ali tek odnedavno, s bucicama. i boring je, najviše kvadricepse kako ste rekli, ali ako se stvarno koncentriram pošteno osjetim i guzu. cucnjeve radim samo izdržaje u cucnju jer nisam u stanju napravit cucanj kako treba (držanje), a ne želim kontrcfekt. jedino široki cucanj tu se mogu držat ravno. pokušat cu one leg uskoro, nadam se ce ic kako treba.
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iskorak je stvarno odlicna vježba, po meni najdraža kad radim noge ali i inace je uvrstim u trening jer je obožavam
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nisam podnosio tu vjezbu, i dalje mi nije draga, ali je uvrstena u program svakako..
|
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni koljeno škljoca ko ludo u iskoraku, ali što se mora nije teško
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |