Apple iPad Tablet |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Sijecanj 2010 at 10:10 |
||
Apple je predstavio svoju viziju tablet racunala pod nazivom iPad, nadajuci se da je time definirao novu kategoriju uređaja, negdje između prijenosnika, pametnog telefona i uređaja za igru i zabavu.
Evo i Apple iPad-a: izvor slika: mashable.com i netokracija.com Fenomenalan je. Cijeli internet u vašoj ruci - rekao je Steve Jobs, nedavno proglašen biznismenom desetljeca. Težak 680 grama, iPad je racunalo bez tipkovnice, odnosno s virtualnom tipkovnicom u ekranu osjetljivom na dodir. U Americi ce se pojaviti u prodaji za 90 dana i koštat ce od 499 dolara (najslabiji model) do 829 dolara (najjaci) iPad je službeno objavljen sinoc.. Official Video in HD Više možete procitati i vidjeti ovdje: http://mashable.com/20š0/0š/27/apple-ipad/ Službena Apple stranica: http://www.apple.com/ipad/gallery/ Briem da ce ekipa za ovim poluditi jednako kao i za iphoneom. Lijepa stvarcica... Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imamo li ovdje Apple fanove?
|
|||
|
|||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fan - ne fan, to je vreca bez dna koja da bi funkcionirala nakon što je se kupi posisa toliko novaca da to nijhe za vjerovat - ne znam zašto ali više mi se sviđa politika koju google provodi - sve džabe
Al ko voli nek izvoli - a ocito ce puno ljudi voljeti - prefino izgleda! |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina. Koliko vidim lansiranje iPada nije baš nešto bilo svjetlo u javnosti, naprotiv, vec sad ekipa stvara parodiju na tu temu i ismijavaju iPad. Link: Svi se smiju iPadu i kad procitam ovih 9 mana, sve mi je jasno: Devet najvecih mana iPada citao sam malo, kritike na sve strane pršte.. ocito ekipa nije oduševljena. I ja sam fan Google-ovog branda više. |
|||
|
|||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ali ovo sa Hitlerom je lom lomova, i opcenito sve ostalo.
A baš su prozirni, samo pare hoce likovi - da im se bar odbije o glavu takva politika Edited by danijelš402 |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam do sada znao da toliko briju na pare, skužih da ih svi mrze zbog toga, naravno postoje apple fanovi koji blijedo to sve obožavaju i prate. |
|||
|
|||
danijel1402
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma likovi cekaju ispred kamiona kao oni u Haitiju nakon potresa, ali je problem u ovoj usporedbi što Haicani cekaju milost hrane, a ameri cekaju iPod, ili tko zna koju verziju necega (PSP, PS3,...) iako ce za to platiti svote koje bi prehranile puno puno ljudi. Da znam, nije ni mjesto ni tema za tu rasparavu, ali morao sam to napisati Iance da zkaljucim, sarnje mi je taj iPod, vlekio sarnje! |
|||
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo, još podebljaj gramaticki fail |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nije gramaticki, just typing |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Isto s.anje drugo pakovanje |
|||
danijel1402
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma to nije fail, to je fora, svaka je rijec ispremješana, ali prvo i zadnje mjesto su na pravom mjestu pa mozak svejedno interpretira rijec tocno. A zašto tako? Pa ne ovom se forumu ne smije psovat ni koristiti ružne rijeci, a dvije gore su ajmo rec ružne pa... Al vratimo se mi tom iPadu - to je po meni PAD kvalitete u ponudi korisnicima, zato i prigodan naziv. Kod kineza ima isto cudo ali nije predstavljeno sa tolikom pompom, vec 6 mjeseci, a baterija malo krace traje nego ovoj flat touch nousb&flash kanti za smece |
|||
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha riknuo sam na tvoj signature
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oprosti ako ostanem ne impresioniran ovim forsiranim isfuravanjem popularne psihologije Inace, vidiš da se sranje može napisati i ovako, a psovke ionako nisu potrebne |
|||
Walthour
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2011 Location: United States Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A baš su prozirni, samo pare hoce likovi - da im se bar odbije o glavu takva politika Edited by Walthour |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mene zivciraju ovi novi mobiteli.iz samo jednog razloga sta su svi na tac!ide mi na zivce sta nemam osjecaj tipkica.probala sam ih masu za pisat i za koristit i iskreno nikako mi se ne sviđaju.iako pojedini imaju lipe mogucnosti,nekad mi se cini da se s tom tac tehnologijom sve usporilo .
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sve usporilo? i ako vec pišeš kako se cita prije je tac nego tac ;)
p.s na svu srecu imaš hrpu mobitela sa fizickim tipkovnicama pa rokaj |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |