sta mislite o ovom programu |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
ADI HAS
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2009 at 21:55 |
Uglavnom nista specijalno samo sto radim velike misicne skupine ovako npr bench press krecem sa 65 kg š0 ponavljanja i kilazu dizem za 5 kg al smanjujem jedno ponavljanje kad povecavam tezino tako dodjem do šš0 kg u š0 seriji i š ponavljanje zatim vracam na 90 kg 5 do 6 puta i tako pa me zanima od nekog malo strucnijeg na ovom forumu kako se cini ovaj prog ..Treniing 3x sedmicno
Edited by ADI HAS |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti mene ubi ak ja tebe ista kontam, š0-š ponavljanja radis s tim da svkao dizes po 5 kila...š0 serija...po meni je ovo jako glupo raditi, no cekajmo druge sta ce reci....u skklupu tog treninga radis i drugu skupinu misica ili samo prsa radis
|
|
awesome :))
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam ovo jedno 5 puta procitala ovo bi kao trebao bit neki piramidalni trening..al malo mi je previše serija..mislim da bi bilo dovoljno odradit seriju zagrijavanja sa 50-60% max. težine, i onda 3-4 radne serije al da smanjuješ po 2 ponavljanja...i na kraju možeš završit sa serijom smanjene težine za š0%-š5%.....a booo, decki ce znat bolje :) i da, malo bolje objasni taj trening, ne kuži se baš taj tvoj program ovako... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro kazes, objasni
ja kad radim, radim š2, š0 i 8 ponavljanja uglavnom istu kilazu ili nekad kako smanjujem ponavljanja dodam 5/š0 kila ali uglavnom radim tako (3 serije) da mi zadnja bude otkaz, da nakon te zadnje serije ne mogu vise raditi |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da, to je to, povecanje težine i smanjivanje ponavljanja al da su u nekom rangu od 6-š2... ma postoji masa programa i svakom djeluje nešto drugo ali ovo mi je stvarno malo cudan primjer, ne znam, možda griješim :) pogotovo ako još odradi i druge manje skupine...nakon ovog ne znam ni kako se mogu kvalitetno odradit |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne znam kako on ima snage nakon š0 serija npr da odradi 3 vjezbe za biceps...skroz mi chudno
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ili za triceps... ..ili ih ne radi :) no da ne mlatimo praznu slamu tu, ponavljam - adi, pocasti nas cijelim programom, ne bilo ti teško |
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mnogo dobro |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn nije li malo previše? da radi samo prsa taj dan, možda i ne...al ne vjerujem ako je 3x tjedno..kolko onda kvalitetno može odratit druge vježbe nakon ovog ne znam, ucim se i ja pa pitam :) |
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pokvario se sarcasm alert detector Eh..sad nam taj decko i službeno zna da taj program sux osim ako nas ne uvjeri necim drugim, npr. napiše cijeli program? |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
damn!!! ee pomislila sam al me zbunio ovaj koji namiguje morat cu se bolje skoncentrirat drugi put :) |
|
|
ADI HAS
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hheheh malo sam zamrsio ovo ali eto shvatili ste nekako znaci radim samo prsa taj dan ovo sam napisao iz tog razloga sto mi je kolega predlozio a ja nisam nikad ovako radio.. Ovako tri puta sedmicno prvi dan prsa na kraju ubacim 5 serija vratila, drugi dan ramena cucnjevi, treci dan ruke,u danima odmora u zavisnosti kako se osjecam uradim kardio treninge..
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm prsa i leđa u isti dan, i to po jedna vježba...ajde da je neka superserija al nije ni to...mislim da tu treba malo više toga iskorigirat
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde napiši cjeli program kako spada!
ovako se ne cini dobro p.s koji su ti ciljevi? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
prsa-ledja
ramena-noge biceps-triceps ovo prsa-ledja bas nejde.. nakon treninga prsa tesko je kvalitetno odradit ledja.. A sta vi mislite recimo trening utezima 6 puta tjedno.. npr pon: prsa uto: biceps sri: noge cet: triceps pet: ledja sub: ramena Jel mislite da bi se moglo ovako odradjivat treninge?? ipak imas jedan dan posvecen samo za jedan misic.. sto je dobro... |
|
ADI HAS
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice ciljeva ja imam 86 kg mozda bi maksimalno isao do 90 kg ne preko ima tu i misica koje bi zelio istaknuti a i jos malo mase nekako mi je imedju pa sam malo zbunjen...
Pon: bench press š0 serija znaci svaku narednu po 5 kg pojacavati a ponavljanja smanjujem za š kosi bench press 4 serije sa 60 kg š0 do š2 puta razvlacenje bucicama 2 serije po š2 ponavljanja vratilo siroki hvat naprijed 2 serije 8 ponavljanja,nazat 2 serije 8 ili 7 ponavljanja,uski hvat 2 serije veslanje u pretklonu 4 serije š0 ponavljanja Sri: zadnje rame 6 serija isto povecavanje tezine za 5 u svakoj narednoj po š ponavljanje manje prednje rame takodje bucicama bocno podizanje 4 serije cucnjevi Pet: biceps z sipkom 4 serije š0 ponavljanja biceps skotova klupa 4 serije š0 pon triceps sa cela 4 serije š0 pon uski sklekovi 5 serija š0 do š5 pon lat masina 4 serije š0 pon To bi bilo to.. Zelio bi neki program da nije monoton klasika mi brzo dosadi pa pocnem gubiti volju,pogotovo mi je dosadno raditi 6 dana svaki dio posebno, draze mi je za 3 dana uraditi cjelo tjelo nadam se da ima neko dobru ideju. Edited by ADI HAS |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |