Trebam savjet |
Post Reply |
Author | |
Dede
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2016 at 13:53 |
Pozz trebam savjet.Znaci poceo sam se pripremat za policijsku akademiju, problem je sto imam 107 kg i moram skinuti 10 kila do 4. mjeseca no uz skidanje kila moram malo i ojacat jer tamo ima vjezbe koje se moraju proci. Trbusnjaci s pretklonom, propadanja, poligon unatrag, skok u dalj i trcanje na 2,4km
Trcim vec tjedan dana 2,5 km prvi dan kad sam krenuo trebalo mi je 15 minuta jucer sam otrco za 13:34 vidi se napredak heheh. Nastavio bih trcati jos ovaj tjedan 2,5km pa bi slj. tjedan povecao kilometrazu i od danas bi ubacio sklekove trbusnjake i sunozne skokove na poviseno na neku kutiju. Sta se tice hrane jeo bi sve normalno sto stara skuha samo bi izbacio kruh odnosno pojeo bi integralni kruh ujutro, za rucak i veceru nebi jeo kruh i naravno izbacio sam sokove i slatkise to je najveci krivac za moju pretilost. Dal mislite da bi s tim tempom uspio ostvarit cilj do 4. mjeseca?I sta bi mi jos preporucili? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |