New Posts New Posts RSS Feed - fitness uz osobnog trenera?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

fitness uz osobnog trenera?

 Post Reply Post Reply
Author
ivana_1 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 10 Svibanj 2013
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ivana_1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: fitness uz osobnog trenera?
    Posted: 16 Lipanj 2013 at 19:14
Ev ovako, imam jaako puno problema sa gubitnom viška kilograma. Inace mi je 17god :) Za tjedan dana idem u Njemacku kod robine, koja mi je vec obecala od prvog dana fitness i sve što mi je potrebno za mršavljenje, jer znaju koliko se patim s ovim, pa smo odlucili da mi ovaj odlazak na mjesec dana nece biti samo uživanje u jelu. Sad...zanima me koliko je moguce u mjesec dana, uz osobnog trenera (koji ce mi pomagati od jela do vježba), uz puno vježbanja i zdrave prehrane smršati?
Back to Top
White_Insane View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 07 Travanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 1065
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Lipanj 2013 at 22:44
10kg :D
Life is a journey full of adventures !!
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove


Joined: 22 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 631
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Lipanj 2013 at 00:31
Ivana, to je prilicno individualno pitanje, ovisi i o tome koliko imaš kg sada, kojeg si zdravstvenog stanja, kondicije, itd... Mlada si djevojka, i ako ne postoji ozbiljan zdravstveni razlog za brzo gubljenje težine, ne treba uništiti zdravlje da bi postigla ovih 10kg iz prethodnog komenta, u ttome ti niti jedan razumni trener ne bi smio pomoci, ili je kandidat za izgubiti licencu(u Njem, kod nas je cirkus). Mlada si osoba u razvoju, posebno preko ljeta, fizicke aktivnosti, itd, u tvojoj dobi se ne smije ici na tako veliki kalorijski deficit, ti bi se trebela držati oko do 4-5kg. Bolje produljiti još mjesec ako želiš više, a za dva njeseca ce ti to tj takva prehrana i trening preci u naviku, pa neceš vratiti težinu, ili možeš nastaviri sa izgradnjom lijepšeg tijela u granicama tvoje genetike. Najbolje da to dogovoriš sa trenerom tamo. A ako ti trener odmah kaže hrpu neophudnih suplemenat, traži drugog. Ne znam kakav ceš trening raditi, osim proteina i multivitamina uz dijetni režim drugo ti ne treba.Tek kad predješ 20-22g(opet ovisi o osobi) smiješ ici na jace varijante kalorijskog deficita. A za ozbiljnu transformaciju je potrebno bat 60 dana. Sretno, i vježbaj, šetaj, ne idi u slasticarne :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.