FIT wanna be |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super, cekamo izvještaj, prehrana, vježba slike
![]() |
|
![]() |
|
-manuela ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 17 |
hvala :)
samo insanity vježbam, a sad kako je lijepo vrijeme, onda i rolanje i trcanje kad stignem popodne. |
|
![]() |
|
-manuela ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 17 |
slike i detaljnija prehrana kroz par dana. ;)
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
ok, malo kasno palim al ajde, poslužit ce ![]() 1. slažem se sa scarpettom, nije potrebno forsirati 5 obroka, to mi vec na uši izlazi ![]() Poanta: prilagodi sebi. 2. jesi se navikla do sada na dorucak? ![]() Inace, 1 jaje je premalo ![]() 3. zašto ne pripaziš na kalorije? muka, tlaka, opsesija? ![]() 4. a zašto biš uopce bila bez ugljikohidrata? Prazniš se pred natjecanje? ![]() ![]() 5. koliko se ovaj jelovnik promijenio do sada? I ja cekam slike i izvještaj ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
unaprijed se ispricavam zbog loše kvalitete slika, nisam baš toliko tome pridavala pažnju!
![]() ![]() dakle kao sto sam obecala, slike su tu. rezultati nisu onakvi kao što sam ocekivala, ali pozitivno sam iznenadjena i motivirana za dalje. danas sam pocela 2.mjesec insanitya. slike su od prvog dana vježbanja, a ova zadnja je od danas, znaci prvog dana 2.mjeseca. prehrana mi je zadnjih mjesec dana izgledala otprilike ovako; dorucak: 2 jaja + 1 šnita kruha + mlijeko ili musli žitarice + mlijeko medjuobrok: kikiriki u ljusci ili jabuka rucak: juha, bilo koja vrsta mesa koja je pripravljena (ne kuham sama) + puno salate + ugljikohidrat koji je pripravljen (tjestenina, riža, krumpir) medjuobrok: nemam VJEŽBA: insanity whey protein vecera: tuna ili posni sir ono što sam ja u principu napravila je to da sam ubacila dorucak (koji prije nisam imala, nego sam se hranila u pekarni), izbacila sam kruh i ugljikohidrate poslije rucka. još nisam došla u fazu da važem hranu, niti da si brojim kalorije, iako mislim da bi i to trebala poceti. sve u svemu, zadovoljna sam pomakom, osjecam se bolje i motivirana sam za dalje! ;) |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Hej manuela ovo je fantasticno, jako lijepa promjena za samo mjesev dana. Šta se tice prehrane, meni se cini da maaalo fali kalorija. Dorucak ok, ali bez šnite kruha, umjesto toga možda radje r1-2 rižin kreker. Umjero muslia (koji je pun šecera) ubaci zobene sa stevijom. Medjuobrok možeš i jabuku i kikiriki. Rucak ok, treba se dobro najest prije vježbanja Sretno dalje!! |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Bravo, transformacija je vidljiva. Kolika je razlika u kilogramima?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
imala sam 70kg, sad imam 69 :D
|
|
![]() |
|
Hvala ti, iza treninga popijem žlicu wheya i žlicu glukoze. ovaj medjuobrok poslije rucka cu isto morat ubacit, ne znam zašto ga nema. usput, jel mi netko može reci za sirutku? kako se pije, kada? 4kn litra u obližnjoj mlijekari. |
|
![]() |
|
evo mene, nakon duge i teške.
s ponosom javljam da sam skinula 9kg, znaci imala sam 70kg, sad imam 61kg. u potpunosti izbacen kruh. jelovnik više manje jednak prijašnjem. dorucak - jaja ili zobene medjuobrok - orašasti ili voce rucak - meso, meso meso i puno povrca i salate medjuobrok - nešto od povrca vecera - tuna i povrce vježbala sam insanity mjesec i pol dana i prestala. planiram uskoro nastaviti opet. slike uskoro. ;) |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Svaka cast!
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ovako nekako je izgledao taj put :P Edited by -manuela - 12 Kolovoz 2013 at 21:01 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |