FIT 2013 - davor23 |
Post Reply ![]() |
Page <1 7374757677 79> |
Author | |
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Davore je**te ti si doša u pola sebe sad, lipo bome to ide ;-) , jbt ja iman 85 kila na svojih 178 i postalo mi je previše pa cu uskoro na definiciju, priko 80 je meni puno
Nego sad samo natural treniras ili? |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Ej, hehe.. a da, pocele smetat kile.. bzvz moram vise jest za odrzavanje i koljena bole i tako. Ja ganjam nekih 80-ak kg isto.
natural natural.. i smanjio sam vjezbe s utezima, a ubacio girje, trx, medicinke itd |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Pa mozes navratit u nedjelju vec :)
|
|
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Davore, nije nestala tema, ovdje je!
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
i meni se to dogodilo s temom prekjučer pa se pojavila :P
|
|
![]() |
|
S obzirom da su mi jucer javili da sam dobio zeleno svjetlo za registraciju udruge, evo nekih slikica.. Jos idu neke slike na zid, par trx-a, girje, svedske ljestve, jos jedan sipka s kolutima.. jos sredjujem jednu prostoriju u kojoj ce biti prakticki trosjed, tv, stol i tako (prostor za druzenje), u kupaoni moram tus kabinu jos ugradit, a u svlacioni ide pregrada da jedan dio bude za muske, jedan za zene (s obzirom da imam dva ulaza u svlacionu).. hal je sredjen, jos neke casopise kupit i tak.. sve u svemu, krenulo je ostvarenje zivotnog sna :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
dobar dobar
![]() |
|
![]() |
|
:)
A sad lagano pripreme za prijemni za Fitness uciliste :) |
|
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Ti se svidja? :))) jos sad idu finese... moram i tatami stavit u veliku prostoriju, u malu novi tepih sivi i tak.. ide ide :DD
|
|
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
odlično izgleda
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Probat ces sve.. i udarat :)
|
|
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Pre dobro! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Bit ce jos bolje :)
|
|
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ako Bog da jednom da te počastim tu svojim znojem :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7374757677 79> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |