New Posts New Posts RSS Feed - evo i mene :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

evo i mene :)

 Post Reply Post Reply
Author
adi001 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 03 Kolovoz 2010
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote adi001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: evo i mene :)
    Posted: 03 Kolovoz 2010 at 17:06
Lijep pozdrav svima,

ukratko, imam 24 god, zadnjih 6 god sam u Zagrebu, a inace iz Slavonije. Zanimljivo da sam u onom carstvu kulena, šunke i špeka, uvijek bila vitka, a otkako sam dosla u Zg došle i kile.. šalu na stranu, cinjenica je da sam se prije intenzivo bavila športskim crobikom, išla na natjecanja, i stalno bila u nekom muvingu..
Cim sam to zamijenila dugotrajnim sjedenjem za knjigom, jedenjem u studentskim menzama i nekretanjem, malo po malo i skupilo se š5 kila viška...
Sad, kad sam završila sa sjedenjem uz knjigu po cijele dane, više ne želim cekati, želim sve što mogu uciniti da se vratim u prijašnje stanje, ne samo što se tice izgleda nego i opceg zadovoljstva i zdravlja.

Zadnjih 6 mjeseci sam išla na crobik 4-5 puta tjedno, malo pripazila na prehranu i otišlo je 6 kila, i tu stalo, i dalje nejde i nejde, a jos š0 bih htjela skinut da se vratim na staru kilažu.
Pošto u susjedstvu imam atletsku stazu htjela bi to iskoristit i poceti sa trcanjem, a doma raditi vježbe snage, imam bucice, rastezljivu gumu, i malu pilates loptu, nadam se da ce mi to moci koliko toliko zamijeniti teretanu, jer si ju trenutno ne mogu priuštiti.

Ja vas molim da me uputite koliko i šta da vježbam, i kako bi se trebala hraniti da se riješim tog viška kilograma. Svaki savjet je dobrodošao.

Joj, raspisala se ja, nemojte zamjerit :)
Back to Top
luloma View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 08 Kolovoz 2010
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote luloma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Kolovoz 2010 at 14:51
DRAGA SLAVONKO!!!!!
s obzirom da sam i ja iz Slavonija gdje mi je kulen i sl. primarna hrana na jelovniku i nemogu izgleda nešto... imam dvoje dijece i jako teško mogu na neku dijetu i stalno se borim s kilama... na crobic idem ali mi ne pomaže jer gotovo uvijek nakon treninga jedem tako da se izgubljeno dva puta više nalijepi... nemam pojma više šta da probam i na koji nacin da se prislim kako bi si pomogla oko skidanja kilograma... javi mi ukoliko znaš koji bi mo nacin pomogao i olakšao moje brige iako mislim da sve pocinje od glave...
Back to Top
adi001 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 03 Kolovoz 2010
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote adi001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Kolovoz 2010 at 16:26
da, sve pocinje od glave, to je sigurno.. znam da ne postoji nikakav ekspres nacin koji bi nam pomogao, sama sam se uvjerila u to, isprobala sam sve moguce dijete, razne preparate, ali opet bi se vratila na isto, to je taj zacarani krug..
procitaj si savjete sa ovog portala, i teme po forumu, zbilja se puno toga moze saznati i nauciti, a dalje je na nama da to i prakticiramo..
ja sam krenula malim koracima, izbacila sam slatko, sto mi je inace najveci problem, mada sam si rekla ako me bas uhvati ogromna zelja da cu si priustiti nesta, ali u maloj kolicini, i evo od pocetka mjeseca do sad imam dvije kile manje, a nisam ni osjetila da mi je tesko ili da imam krizu, jedem raznoliko, pazim da uh ne jedem navecer bas, i krecem se koliko mogu, par puta tjedno odem na trcanje, i mali rezultati su tu... mislim si trebala sam prije ovako krenuti, sad bi vec bila fit, ali bas te dijete su me unistile, no nikad nije kasno..
super je sto izdvojis vrijeme i odes na crobik, to puno znaci, samo nemoj onda doc doma i najest se kulena :)) eto, to je jedna stvar koju probaj promijenit, pa ostale polako, umjesto kulena si napravis ili pileca prsa uz salatu, ili tunjevinu, i sl.. ja ti nisam bas neki ekspert pa nebi htjela da nesta krivo kazem, ali znam da nema smisla otic na crobik i onda natrpat sve i svasta u sebe, i ti to sama znas sigurno :)
kreni polako sa reguliranjem prehrane, idi i dalje redovito na crobik i opcenito kad imas priliku se kreci, odu pjeske a ne sa autom kada mozes, i rezultata ce sigurno biti, ali nemoj ocekivati cudo preko noci, sretno
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.