New Posts New Posts RSS Feed - Žene, tjedni program vježbi. Savjet molim!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Žene, tjedni program vježbi. Savjet molim!

 Post Reply Post Reply
Author
teliš17 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 15 Travanj 2013
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teliš17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Žene, tjedni program vježbi. Savjet molim!
    Posted: 15 Travanj 2013 at 22:56
Unaprijed se ispricavam ako je otvorena ovakva tema negdje, vjerujem da je, ali ovaj forum je ogroman i skroz sam zalutala. Zadnja 3 h visim po stranici, oduševila me. Nova sam ovdje i samo da se kratko opišem. Treniram rukomet, ali nažalost više rekreativno zbog muka na faksu. 174 cm, 78 kg. U zadnja 4 mjeseca sam nabila oko 10 kg, što zbog faksa, što zbog nedostatka vremena a naaajviše zbog loše prehrane. Brza hrana, 2-3 obroka dnevno i kako to vec ide kod studenata. Prehranu eto popravljam koliko mogu (živim sa starcima, nauceni su na recimo 'staracki nacin kuhanja', pa tu nemam puno utjecaja ali trudim se). Najteže mi je bilo odbaciti kruh (ali jesam!:), tjesteninu (cest prilog koji moji rucaju doma), rižu (koju obožavam), najlakše sokove i gazirana pica. Znaci znam što jesti, kako, kada, snalazim se ali potrebna mi je pomoc oko programa u teretani. Išla sam prije 5 god recimo u teretanu, bavim se sportom cijeli život, poznajem sprave i nacin izvodjenja vježbe, ali ne znam kako to sve iskombinirati da se ne glupiram bezveze i bacam novac. Znaci cilj mi je naravno izgubiti kilograme (dugorocno jasno), znam da to ne ide preko noci, ni preko tjedna, mjeseca, i nije me strah 'nabijanja mase' i rada sa utezima ili bilo cime of kors. Puno bi mi pomoglo kada bi me netko uputio (link ili biiilo što) u program rada u teretani, tri puta tjedno min. Koje vježbe, kombinacija cardio - utezi? Žene pomagajte i Vi sa svojim iskustvom! :)))
Hvala!
Back to Top
Scarpetta View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 02 Kolovoz 2012
Status: Offline
Points: 1819
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Scarpetta Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Travanj 2013 at 23:16
Baci oko na kucni trening izgubite 5 kg masti u 5 tjedana, odlican program imaš ga tu na sajtu u dijelu mršavljenje.

Back to Top
teliš17 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 15 Travanj 2013
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teliš17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Travanj 2013 at 23:25
Hvala, procitala sam i to danas. I odmah dobila volju za vježbanjem! Al eto upisala se sa frendicom u teretanu, pa krecemo i sa time. Ne znam kako kombinirati vježbe tamo, a vidim da ih ima mali milion. Prvi dan noge (planiram jos biciklom do teretane, 15 min voznje tamo i nazad) i sad dal kombinacija još neceg (osim cardio i trbusnjaka, lednih) uz to.. to me malo muci. Makar vjerujem da si svatko sa vremenom odredi svoj raspored, al nebi htjela ko tutlek zujati :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.