D: Podijeli s nama svoju transformaciju i motiviraj druge! |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Svibanj 2014 at 18:32 |
|
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Super :D Dodatna motivacija!!!
|
||
![]() |
||
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
|
Samo 1 pitanje - da li ce se fotke objavljivati i da li ce uz njih pisati naše ime i prezime? (Mislim da je to ljudima dosta bitno jer meni bi recimo to bilo malo neugodno tj. da piše moje ime i prezime uz fotku)
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
ime i prezime saljete nama tijekom prijave, no kod objave slika mozemo objaviti neki vas nickname ukoliko ne zelite da objavimo vase ime.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Alisia ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
|
Super ideja, i ja bih se prijavila ali ne znam kako :/. Ovo sam veceras vidjela :).
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
@ Alisia - prijaviti se možete na nacin da pošaljete svoju tjelesnu transformaciju u 3 slike (before, after, aktualna) + ime i prezime na e-mail adresu: [email protected]. Fitness.com.hr žiri ce ocijeniti koja transformacija je najbolja i nagraditi pobjednika.
|
||
|
||
![]() |
||
jeulz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
|
dali fotografije moraju biti u pozi i što slicnije before ili ce opet ovi sa profi foticima i uljem imati veci efekt nego što stvarno je ? :P
|
||
![]() |
||
|
Pošaljite fotke kakve imate. Mi ćemo ocjeniti najbolju transformaciju, ulje i profi fotići neće pomoći nikome ako zaista nije super tjelesna transformacija. Pozivam sve da se uključe u natjecanje!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Opa ! Sretno svima! :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
|
Mett, i ti se uključi!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Razmišljao sam :D ne znam vidit ću do kraja :P ima mjesec dana hehe
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
n3n1ca ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 0 |
|
jel treba napisat vremensko razdoblje transformacije?
|
||
![]() |
||
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
|
Nemoj ništa mislit;)) nego pošalji slike!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Scarpy, slažem se! Mett izvoliš se prijavit ![]() |
||
![]() |
||
|
Možete napisati vremensko razdoblje u e-mailu kada šaljete svoje slike.
|
||
|
||
![]() |
||
r4mb0 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
|
Odlično natjecanje, samo šteta šta sam i nakon skinutih 20 kila još uvijek premastan, a i nisam se prije slikao jer sam užasno izgledao, ali najbitnije je meni moje zadovoljstvo nakon uspjeha, tako da kad postignem cilj to mi je i više nego dovoljno.
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |