Chat |
Post Reply | Page <1 407408409410411 607> |
Author | ||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma da, sigurno jedna!
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sta je najgore, da.. samo jednu... od 81% kakaa.. tako su gadne da ne mogu vise, ali nekako mi ubije zelju za slatkim.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Obožavam pistaciju, zato pitam! Al bježim od vocnih jogurta tako da, sam vi uživajte! No, na sladoled od pistacije me moš vodit bilo kad, ne pokušavaj razumjeti logiku Edited by zika - 10 Srpanj 2012 at 15:04 |
||
LiveStrong
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj se zabrinjavati, cašica ima samo 160 kalorija, tako da se nemoj zabrinjavati! Probaj! ...jel me to indirektno pozivaš da te izvedem van na date? Pistacija u Vinceku je brutalna, a i Ledina je isto dobra!
|
||
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj se skuži?
Kad vec biram mjesto, Vincek! |
||
LiveStrong
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
and he is back
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
Un petit peu! Vincek it is!
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja se castin alkoholon svaki dan,a i svin ostalin ponekad danas san lazanje,sad pijen 3 deca vina i super,preksutra cu u teretanu,nisan bija 15 dana
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lako tako kad si ti Zmaj :D Ja idem tjedan dana u London, na prisilnu dijetu...koja ce mi super dobro aman taman doci.... pa se vidimo kad se vratim..... :DDDD
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
London? ja sam bome kad sam bio zadnji put, skinuo jedno 2,3 kg... svaki dan sauna, bazen, teretana, i proteini all day :))
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
...ja u Londonu uvijek nabijem 2-3 kile, a nije da se trudim....
..što cu, slab sam na njihova "warm beers" odnosno Ale's!
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
posto ja iman ka 10 posto popusta,nesto cu prijatelju narucit na web shop a da stigne na njegovo ime i prezime i na njegovu adresu,valjda se to moze zna li ko??
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto se ne bi moglo*?
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da se moze. Slobodno napravi narudzbu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, idemo, ukljucite se u nagradnu igru - podijelite neki ukusan shake, sladoled ili kolac s nama.
Nagrade i pravila su na linku: Vjerujem da su nagrade zanimljive. Davor je vec krenuo s receptima, mixa sve u 16! Prikljucite se jer cemo najbolje recepte smjestiti u novi veliki clanak tako da svi mogu mixati kada se zazele zdravog i slatkog obroka. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesan vec san napravija
|
||
Post Reply | Page <1 407408409410411 607> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |