Bliži se Uskrs - Kuhana šunka |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma ja tu šunku jedem po pet dana.. p+m:) to mi je prilika
da malo stavim na stand by onu purecu delux :)) i da uzivam u jajima i hrenu ... bez da mi mama nabraja da nije dobro pojest 5-6 jaja... eh.. vidjet ce za uskrs koliko mogu pojest ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
ma nemojte mi rec da ne znate što je pinca |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
Moje na poslu s je danas skoro cijelu pojele... ;) |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
uffff....cisto me strah nedjelje kad podemonim
![]() |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
Meni je rođendan..i raditi cu tiramisu..na vazi sam dal da pojedem malo ili ne... ;) |
|||
![]() |
|||
||
Ja ti kao trenerica naređujem da...pojedeš! |
|||
|||
![]() |
|||
||
hahaha....hocu...ako prije napravim trening... ;) ako bude dobar....onda te mogu i pocastiti...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jole00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
||
@dalila: ak ne pojedeš slobodno postaj taj tiramisu tu na forum pa cemo si podijelit
![]() e i sretan rođendan ![]() Pinca je predobra stvar,onako za zasladit si dan hehe..a šunka,jaja i pogotovo hren i mladi luk ce teci u potocima ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
šunka, jaja i hren su pali...
Slijedi ostatak.. ![]() ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Da da... to je to.. A Gym, meni mama to premaze sa bjelanjkom i secerom.. pa jos bolja bude.. nezamisliv Uskrs bez toga.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Nikad jeo.. ni necu.. ak nije nutricionisticki dobro profilirano... ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Ma daj.. Pa nije to nezdravo ni nista.. covjek si mora priustiti i malo takve hrane.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
manu chao fan ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
||
Tako je Davore, pa treba i u živati u hrani, što fali šunki, jajima, naravno u razumnim kolicinama....sve se to potroši trninzima...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sunka je izvrstan izvor proteina.. kao i cijela jaja.. sunke mozes jesti koliko god hoces.. a jaja ajde ne previse, ali opet dnevno 4,5 komada se moze.. nece jaja bas udebljati.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |