New Posts New Posts RSS Feed - Pomoc oko jelovnika - vježbam Insanity
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pomoc oko jelovnika - vježbam Insanity

 Post Reply Post Reply
Author
che12345 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 02 Travanj 2013
Location: split
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote che12345 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pomoc oko jelovnika - vježbam Insanity
    Posted: 02 Travanj 2013 at 14:14
pozzz :)
trebala bi mi pomoc oko jelovnika. imam 26g. , 189cm , 102kg , radim 5-6dana tjedno insanity vec mjesec dana. zelio bih skinuti 5-8kg , izracunao sam da mi dnevno treba cca3000 kcal , 350p,370uh ,30m , dal ima netko prijedlog kako da izgleda jelovnik ? hvalaTongue
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2013 at 12:29
Ovaj post je odvojen u zasebnu temu. Ne možete uletavati s takvim pitanjima u temu "Moj dnevni/tjedni jelovnik" iz razloga što se tamo stavljaju samo jelovnici, bez pitanja o kreiranju istog.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
TheRainDancer View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 29 Travanj 2013
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TheRainDancer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Travanj 2013 at 19:07
Pozdrav!

Evo, i ja radim Insanity vec neko vrijeme i na pocetku sam se zaista držala onog njihovog jelovnika. Zatim sam shvatila da je to malo teško buduci da oni tamo zaista u detalje definiraju obroke, broje kalorije, a i ispalo bi skupo da se toga pridržavaš striktno i bezrezervno i vrtiš samo po tim receptima.

Preporucam ti da si prehranu prilagodiš malo i složiš ju pomocu postova na FAQ-u. Ja sam si to napravila ovako:

Dorucak - zobene pahuljice. Zobene pahuljice ti mogu postati najbolji frend jer ceš se ujutro od njih lijepo najest ko covjek, dugo ce te držat, jeftine su, zdrave, pružaju mogucnosti nebrojenih kombinacija (s vocem, orašastim vocem, cimetom, medom, mlijeko ili voda...)

Medjuobrok - Ja sam cesto jela onu varijantu iz Insanity jelovnika sa kikiriki maslacom na integralnom kruhu ili pak onu sa sendvicem od Dimceka i posnog sira s paradajzom. Prakticno je jer tu možeš kopirati Insanity jelovnik a i sendvic ti je lako nosit na posao. Isto tako može biti posni sir/jogurt s nekim povrcem i jako cesto s bademima.

Rucak: one varijante s mesekom plus krumpir/riža i salata. Ja se toga držim jer jedem u menzi i lako mi je to složiti. Dakle, pileca ili pureca prsa recimo, rizi bizi i neka fina salatica.

Medjuobrok: Jasno ti je da prema kraju dana smanjuješ ugljikohidrate. Meni je ovdje najbolje pojesti tunu sa salatom nekom. Jako fino, prakticno, da se kupiti i ako nisi doma i ne može ti dosaditi jer kombiniraš povrce. Povrca meni nikad dosta. :)

Vecera: Ja za veceru najcešce pojedem nešto posnog sira s bademima ili orasima ili lješnjacima. Može se cinti dosadnjikavo ali ja to doista volim jer imam osjecaj da nešto grickam. Ako ne jedem to, onda onaj omlet iz Insanity jelovnika.

Ne znam koliko sam pomogla jer sam i sama pocetnik. Želim ti reci da ti nije bitno držati se baš Insanity jelovnika nego doista papati zdravo, a zdrava prehrana je univerzalna i trajat ce ti dugo nakon Insanityja. Pet obroka dnevno, puno puno vode, puno proteina, povrca, uvijek doruckuj, pij zeleni caj... To su osnove sve ti piše tu:
https://www.fitness.com.hr/forum/faq-prehrana_topic1295.html


Istraži malo pa se javi opet ako budeš imao nekih pitanja, iskusnija ekipa ce preuzet. :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.