New Posts New Posts RSS Feed - Ultimate Iso-Sensation 93
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Ultimate Iso-Sensation 93

 Post Reply Post Reply
Author
Tancho View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 17 Sijecanj 2012
Status: Offline
Points: 523
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tancho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ultimate Iso-Sensation 93
    Posted: 10 Veljaca 2013 at 13:13
Vjerovno je bolje da je što više protein profiltriran pošto na warrioru poslije treninga treba što kvalitetniji i brži protein...
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 20 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 1079
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Veljaca 2013 at 13:04
misliš da je bolje uzet od mvp-a iso logic (ne znam kolika je mjerica) ili pro 3g (sad sam dobio ovaj popust pa se razmišljam o kupnji a cuo sam za mvp da je kvalitetan) pošto prvi put razmišljam da bi uzeo (razmišljam da mi je dobro za prvi put 3g pa cu vidjet onda)?

Znaš li kolika je mjerica od iso logica jer ako je 24 grama onda je jeftiniji obrok kad se uzme iso logic a kolicina proteina je ista uz to što se u iso logicu nalazi i colostrum i dobiva se smao izloat dok u 3g-u ima koncentrata?
Back to Top
Tancho View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 17 Sijecanj 2012
Status: Offline
Points: 523
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tancho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2013 at 17:03
Ja koristim i uz On gold i Mvp nevidim iskreno neku razliku,ipak je whey samo whey,možda neko iskusniji vidi razliku ali ja baš ne,inace okus je ok,ja imam od vanilije...
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 20 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 1079
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Veljaca 2013 at 12:29
Nitko nije probao ili nacuo nešto za taj whey ?
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 20 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 1079
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Veljaca 2013 at 09:31
Bok,

što mislite o whey-u iz naslova. Evo linka na sastav s okusom jagode direktno sa stranice proizvodjaca: Ultimate Iso-Sensation 93 strawberry.

Je li bolji od ON, i MVP wheya (koji razmatram zbog cijene ali sam vidio da ima najviše koncentrata pa ono spreman sam dodat 40 kuna da to bude izolat i hidrolizat jer sam shvatio da su takvi proteini kvalitetniji?

Procitao sam da se proizvodi sa filtracijom na vrlo niskoj temperaturi a koliko sam shvatio istraživajuci to je prirodniji oblik prerade koji zadržava bolju iskoristivost proteina a kad vec mora biti nadomjestak neka bude što prirodniji.

U web shopu nema ali u heliksu je 30 kuna jeftiniji od ON (mada ja mislim da je malo i napuhana cijena ON gold standarda jer je popularan). a sadrži isti broj obroka. Isto tako mislim da je 320 kuna za iso muscle 94 (koji bi trebao biti bolji od ovoga koliko sam vidio) ipak malo previše :s.

isplati li mi se više kupiti ovaj Iso logic mvp mada je razlika u porciji od 8 grama proteina jer je manja mjerica i ne znam kakva je filtracija u njegovoj proizvodnji?

Visok sam 185 cm, težak 84 kg sa po mojoj procjeni niskim bf-om, ako baš treba stavit cu slike :P, ali i s endomorfnom gradjom (hvala mama ) pa su mi ramena uska a hlace mi ne valjaju jer mi bedro ne stane u nogavicu a sve su oko struka široke.

Na ratnickoj sam dijeti koja mi super odgovara i htio bih probati nabiti malo mišica (4 treninga split upper/lower mi je na pameti trenutno i push pull razatram) uz neke preinake u dijeti.

Hranim se što bolje mogu: puno salate, piletine, puretine, posnog crvenog mesa, domaca jaja, domaci ili posni sir, od UH gledam da budu kuhani krumpiri, tjesteninu kuham al dente, rižu zasad nisam jeo ali ako budem bit ce ona dugacka zdrava kak se vec zove ne mogu se sad sjetit).

Tu i tamo svratim u menzu ali i tamo gledam da bude što kvalitetnija klopa. Normalno da si dopustim tu i tamo neki cheat ali opet gledam da bude što zdraviji (citaj kvalitetno meso i što manje masti jer mi teško pada na želudac.

Vaša mišljenja, kritike, savjeti?

Hvala vam puno , pozz
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.