Kupnja bicikla - preporuke |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2010 at 11:56 |
|
Buduci da sam na ovome terenu totalni noob i bajk koristim onakvog kakvog ga imam bez ikakvih naštimavanja i slicnog te ga trebam za prijevoz od jedne tocke do druge molio bih iskusnije il one s više znanja za preporuku nekakvog bajka koji mi se nece raspast nakon mjesec dana korištenja jer sam u toplijim danima gotovo stalno na bajsu i svuda idem s njim i da je dakako uloženo/dobiveno tu negdje. Fond neka bude cca 2000kn, brdski, samo prednja suspenzija, može bit i iz oglasa (što bliže osijeku), hervisa, intersporta, turbo sporta i sl. Pucajte
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam u nedjelju bio u Hervisu u Inersparu i u Mercatoru u InterSportu cisto iz znatizelje posto sebi gledam isto neki da uzmem posto sam ostao prosle godine bez svoga (citaj: iz zgrade u podrumu ga neko lapio ), pa ti bicikli nevrijede tih novaca...nisam neki poznavatelj bicikla ali ovo se na prvu odmah vidi da je lose jako lose.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nažalost, sve više je toga da kradu bajseve, pogotovo po zgradama...
Ma to vjerujem, pogotovo bajsevi koji su njihova robna marka, x fact za hervis ak se ne varam, al imaju oni i ostale marke - recimo sad je onaj scott voltage yzš 2 milje. Vjerojatno ima negdje u gradu dobrih ponuda kod specijaliziranih bike radnji al da nije extreme il škos |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A pretezak si ti za biciklu
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh šta sam i mogo ocekivat od tebe, sigurno ga voziš sam mjesec dana u godini kad je vani plus 40 Daj nešto konstruktivno |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne vozim ja biciklu po cesti.. samo sobnu.. sigurnost na prvom mjestu.. nisam bas spretan sa tim stvarima di se puno kreces.. vise sam za staticne vjezbe i sportove |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo, malo više.. znaci za 3300 kn možeš dobiti odlican Merida bike (35% popusta još uvijek, moj susjed nudi - uvoznik Meride) koji je inace 5800 kn.
Ja sam si taj uzela i letim na njemu! Najbolji bike ikad (za te novce)! Disk kocnice, prednji amortizer, Merida TFS 500D Vidi, ovdje specifikacije i cijena na drugom site-u TFS 500-D CIJENA (u kunama): 7.850,00 [ ZOOM ] VELIcINA: š6", š8", 20", 22" OKVIR: Mission TFS-Disc VILICA: Mission XC LO Lockout, Travel: š20mm POGON: Shimano M442 Octalink, 44-32-22T MJENJAcI: Shimano Deore (F/D) / Shimano XT Top Normal(R/D) RUcICE MJENJAcA: Shimano Deore Rapid Fire KOcNICE: Hayes Stroker Ryde hydraulic disc brakes with š80mm (front) and š80mm (rear) rotor Edited by Zoki |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zaboravila sam da je to cijena bez PDV-a (ta oko 3000 kn).
Ali dobro, ako bi se odlucio za tak nešto, ja ti sredim taj element. I onda imaš stvarno mrak bike! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uhh pa bike je predobar! Sam da je para Al thnx za info Ocito cu morat tražit u oglasnicima
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skupi još malo love pa ti prodam svoj bike
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh pa trebam nešto di cu trošit kalorije
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije nego je ovaj snijeg osmi put pao,jedan dan sam upalio motor malo da proradi.. Prvo mi je riknuo pred kucom od hladnoce, pa sam ga upalio na guranje. (sva sreca pa usred Osijeka susjedna ulica ide uzbrdo.. na neku foru) Onda sam ga uspio upaliti, ugrijati motor... i kao idem se malo provozati po Jugu. ..crko mi je kod Europske avenije, ovaj put bez nade za reanimacijom, pa guraj do Juga 2 Toliko o potrošnji kalorija Ali najbolja stvar na svijetu kad je preko š5 stupnjeva... Ustvari druga najbolja |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas išao do hervisa i naletio na Scott Voltage YZš, sa 3000 snižen na 2000 jer je `09 model i evo našao nekakvu sliku na netu tog istog bajka XL rame koja mi i odgovara http://img33.yfrog.com/i/scottvoltageyzš.jpg/ A inace, ovo je službena slika http://www.bike-center.gr/images/SCOTT%20VOLTAGE%20YZš%20%28 2009%29.jpg Mišljenja? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nosivost bicikle? |
||
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hebat ga, cini se dost cvrst i solidan, okvir se cini stabilan, a ako je za cestovnu upotrebu, mislim da ces bit zadovoljan... mada bih ja prije isao na nesto ovako najbolje ces sam vidjet, kako ti lezi... |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Furai heh dobar ti je taj Nego, mislim da sam našao 2 potencijalna kandidata pa ako netko ima koju za rec, slobodno neka napiše! http://www2.merida-bikes.com/en_INT/Bikes.Detail.8š cijena:2250kn, 20š0 model novi, 2god garancije http://www.authorbicycles.com/en/kola/katalog/&cid=390&a mp;pid=556567 cijena:š600kn, 2008 model polovni u super stanju, 6mjeseci garancije servisa |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |