*Tina* |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nego, bilo bi vrijeme da se i ja malo javim
sva sam se unjela u ovaj novi program koji mi je Theia sastavila.... jos uvijek brljam s tom prehranom ali trudim se... za sad sam trenirala doma i trcala po kvartu jer nemrem naci teretanu sa svime sto mi je potreno ali namjeravam to promijeniti iduci tjedan... zanimljiva je cinjenica da toliki broj teretana nema svaki dan zahvaljujem Bogu kaj sam naisla na ovu stranicu i kaj me Theia izabrala, sad tek vidim koliko sam grijesila kad sam sama trenirala (mislim bez Theinih uputa) ovaj tjedan mi je bio pun raznih emocija i promjena....ko bi reko da te neki komentari jedan dan toliko povrijede a vec su ti drugi dan motivacija za dalje veselim se svemu sto dolazi i nadam se da cu uspijeti i da necu razocarati Theiu... zelim svu srecu svim kandidatima i nadam se da nitko nece odustati javit cu se ponovno sljedeci tjedan sa novim vijestima jer ne stignem pisati preko tjedna zbog skole i ucenja |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, da te ja i javno pohvalim - Tina mrrrrvicu kiksa, ali to je sve prihvatljivo, ali pohvalno je to što vodi dnevnik prehrane što je meni super za ispravak!
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvalaaa
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo vec je drugi tjedan zavrsio
i dalje se pridrzavam uputa, trudim se, ne posustajem smrsavila sam š,5kg i jako sam zadovoljna odlicna motivacija za dalje... nema predaje!!! jos jednom svim kadidatima zelim srecu i neka ne posustaju!!! mozemo mi to!!! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo.... Naravno da možemo..samo ne smijemo odustati..
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno! Keep going.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno Tina, stvarno si prava motivacija za sve nas ostale koji se natjecemo jer ipak "možemo mi to" kako si napisala...
(Nadam se da nisi ukrala taj slogan "možemo mi to" iz reklame za kinder cokoladice jer bi nas mogli sve tužiti?!) Bravo, bravo, bravisimo Tina |
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha nisam, nemas brige.... hvala ti
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uh pao mi je kamen sa srca, bolje receno svim natjecateljima
ništa... samo nastavi tako i dalje i želim ti srecu |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ha - jesi vidio, to je MOJA CURA! |
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvalaaa
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo i mene, dugo me nije bilo pa da se javim malo da znate da nisam odustala!! treniram na najjace i dalje idem na svoj fitness i trcim po kvartu i sad sam napokon docekala lijepo vrijeme za svoju najvecu ljubav, a to su role rezultati se vec pomalo vide na nogama i trbuhu... miske se lagano ocrtavaju, sad ovaj mjesec samo treba stisnut zube i izdrazat ovaj tempo i ne podlegnut ovim silnim kolacima za Uskrs.... (mama i baka su mi kuharice- pa si mozete zamisliti sta imam sve doma ) to je ukratko to!!! sretno svima, nedajte se!!!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo pumpaj...... i dalje od tih kolaca
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
trudim se
|
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tina ja navijam za tebe,lijepo izgledaš i po meni imaš najvece šanse(vjeruj ako ti cura tako kaže).Pohvaljujem i Theiu jer uz nju sigurno neceš pogriješiti
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |