missbig - FIT u 90 dana |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to, da...
Edited by missbig |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, upala je pozitivna stvar jer tad znaš da si odradila onako kako treba i da se nisi odmarala u teretani
samo naprijed missbig, nestat ce upale kad se tijelo navikne |
||
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerujem, pocela sam uživati u upalama (baš sam mazohosticna, hehe). Htjela bi da mi se upale i trbušni mišici, ali oni su nekako lijeni. Nakon treninga osjecam cijelo tijelo samo njih ne. Tražila sam po forumu i vidjela zgodnih treninga i pokušala neke koji su mi se cinili izvedivim ali nikako da mi se trbušnjaci upale.
A sad izvještaj: Struk: 83cm ukupno -5,5cm Bedra: 53cm ukupno -2,5cm Nadlaktica: 28cm ukupno -2cm Prsa: 96cm -0cm Težina: 66,5kg Još bi se htjela zahvaliti svojoj trenerici na podršci, hvala! Vjerujem da su i ostali kandidati u slicnim situacijama kao ja a to je da se borim protiv želje za slatkim, pizzama, cevapima, itd... A još je teže kad nemate potporu od ljudi oko sebe. Uglavnom, ja sam u situaciji da imam potporu samo od vas ljudi sa foruma jer svi oko mene s ove strane laptopa smatraju da je glupost to što pokušavam smršaviti i zdravije se hraniti. Tu mi Marty jako puno pomaže i zato joj hvala!I naravno i svima vama koji šaljete pozitivnu vibru. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh...znam kako je što se okoline tice...ali moram rec da su ljudi vdje velika podrška...a ima ih i još nekih koji žive slican život kao i ja..pa me razumiju....ali nažalost još uvijek ih je više koji pricaju gluposti...ali ne obazirem se...ja znam što ja želim...a za njih...šta im mogu...;)
Super ti ide...;) I vidi...baš pa prsa -0m...blago tebi...
|
||
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da, srecom pa se ne smanjuje
A možda ne mjerim dobro, nemam pojma...uglavnom uvijek isto... |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, prsa su najvažnija neka ona ostanu....
mogu ti reci da si lijepo smršavila i da se vide veliki pomaci u mjerama prije i sad. Da, lijepo je kad te netko može poduprijeti u vezi prehrane a ne kad samo oko tebe pricaju kako si na nekoj rigoroznoj dijeti a ustvari samo paziš na kruh i slatko mislim ljudi su glupi i neinformirani tako da ako i zapnete negdje ne sekirajte se... sjetite se samo da oni nemaju pojma u vezi toga i bit ce lakše, govorim iz iskustva |
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Draga bravo!!jako sam ponosna na tebe i silno se veselim napretku!! što se tice okoline..he..ja sam š998g. išla na Ifbb europsko prvenstvo kao prva fitnesica predstavljati Hrvatsku..moja mama se plakala i nije me htjela gledati..kao da izgledam kao mrtvac i sl..dakle,ja sam tulila š4 sati u kombiju do Esena (zamisli kako sam izgledala..kao napušeni rakun),od jada zeznula nastup i time plasman u polufinale..nakon toga obecala sebi da nema šanse da me ikada više netko izbaci iz takta..zato glavu gore i pusti selo neka prica!! |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo Missbig!! Pa ide ti preeeodlicno!!!!!!
I ja sam ponosna!! |
||
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ljudi!
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo imaš dobru trenericu koja je proživjela jedno gadno iskustvo u vezi vježbanja, prehrane te natjecanja tako da od nje možeš nauciti puno toga i vjeruj samo ne posustaj! MartyL imaš pravo neka selo prica a na nama je da vježbamo s uzdignutom glavom jer ti koji pricaju gluposti uvijek dođu na vrata i na kraju te žicaju savjete kako da se riješe neželjenih kila |
||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, Avatar postaje novi motivacijski govornik
|
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jooj ljudi kak stvari stoje..još bute meni davali savjete za skidanje viška kila.. |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne znam što napisati na ovo ali eto moram malo motivirati ljude jer vec duže vrijeme vodim rat s kilama i okolinom koja me okružuje... te su mi nabijali na nos šta sad odjednom glumim, pa kako to da sam krenuo vježbat, ne pij proteine to ti je opasno itd. mislim da vas sad ne zamaram ali to je tako ljudi su neinformirani ili kupe neke glupe savjete pa to šire!!! zato trebamo biti motivacija i podrška svim natjecateljima |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
martyL ako treba dat cemo koji savjet i naše pocetno iskustvo |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ti mogu odmah poslati jelovnik koji si meni dala! |
||
martyL
Post Options
Thanks(0)
|
|
A..si zjocesta.. |
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |