natural wealthov l-karnitin |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Prosinac 2008 at 17:12 |
|
jel ga tko koristio ili ga još uvijek koristi?
ja sam ga baš danas kupila, š tableta sadrži 500mg l-karnitina koliko bi bilo potrebno pri jednom crobnom treningu uzeti karnitina za vidljiviji rezultat? |
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
L-karnitin, njihov ili drugog proizvođaca, dođe ti na isto a to isto podrazumijeva da je nepotreban, neisplativ, o tome je vec bilo govora. No kada nekome preporucim npr. acetyl l carnitin odmah se stvori frka jer ga je teško nabaviti. No buduci da si ga vec uzela, ne znam zašto, onda ga troši u što vecim dozama, nemoj razvlaciti - od toga tek neceš imati efekta. |
||
boki
Viden/a u gymu Joined: 11 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izvinite što upadam u vašu raspravu
ali savjest mi nalaž da vas obavijestim da je L-karnitin u bilo kojem obliku povucen iz prodaje u cijeloj Kanadi zbog štetnog dijelovanja na srce baš me zanima kada ce se to kod nas objavit? |
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može malo više informacija o ovome? Odakle ti te informacije?
cisto sumnjam da cak i ako su te navedene informacije tocne, da ce to ikada doci na svjetlo dana u ostale zemlje, pa tako i našu buduci da bi se ovdje radilo o direktnom sukobu struke i samih proizvođaca suplemenata. |
||
boki
Viden/a u gymu Joined: 11 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam sestru u Kanadi (Calgari ) informacija je provijerena
ona ga je tražia u specijeliziranim trgovimama grije se prodaje prehrana za sportaše svuda je je dobila isti odgovor i pricu o štetnosti prozvod je povucen prije tjadn dana kao zamijenu nude neke druge stvari i puno skuplje ali L karnitin ne |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolji ti je Body Shaperov u ampulama - š500 mg
Imaš i neku hr proizvodnju koja je najjeftinija i ima 2000 mg po ampuli. Edited by Theia |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
gdje tog ima za kupiti? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolonite se fat burnera, ne bacajte novce
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedno teorijsko pitanje!
kada se poveca doza suplementa (određeno kave i l-karnitina), jel se to onda povecava kkolicina sagorjene masti pri treningu ili se smanjuje vrijeme potrebno da dođe do sagorijevanja masti? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad se poveca doza l karnitina, ništa se ne događa
p.s zašto se oglušuješ na sve što ljudi pišu tu? da je loš za srce, da ne radi? ništa te nije briga ti i dalje ponavljaš nešto u što su te uvjerili bezveze! |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ko kaže da cu neš radit,ionako ga ni ne koristim više,samo me zanima! joj,joj..
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kaj je sa kavom/kofeinom?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vece kolicine veci efekt S tim da naravno ne pretjeruješ. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
thornm a coff/ef ?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Luđace Efedrinstrength |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ThornOfEf/Coff jel ti znaš nešto o efu? slucajno :D
jesi ga koristio? |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |