L-Carnitin i fat burneri |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Prosinac 2008 at 03:22 |
||||
ima li istine u ovom clanku za je za dobru definiciju i trošenje masti potrebno 5-6 puta tjedno trenirati 70-90 min crobno i uzimati L-carnitin i fat burnere ili je to samo jedna obicna reklama cija je zadaca potaknuti potrošace na kupnju tih proizvoda? na forumu se dosta pisalo kako vremenski toliko crobne aktivnosti nije dobro za organizam i kako je bolje ako se vec toliko vježba tih 90 min podijeliti na dva kardia od 45 min.. e sad malo me buni to kaj na forumu pišete jedno, a clanci govore suprotno?? |
|||||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
vec si sama odgovorila na svoje pitanje |
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zavisi što želiš...ako ne želiš mišice i želiš iscrpljenost...90 min crobnog treninga odjednom je ono što ti treba;)
|
|||||
Gouranga
Viden/a u gymu Joined: 04 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ej molim vas imam jedno delikatno pitanje sto se tice l-carnitina...
kao prvo muskarac sam i imam 23god Naime od kad sam ga poceo pit jednostavno vise nemam zelju za sexom.... prekticirao bih sex preko volje a i penis ne bi bio tako tvrd ko sto je bio prije nego sam poceo pit L-Carnitin a u par navrata mi se znalo desavat da ne mogu postici erekciju.... molim vas da prije nego padnete sa stolice od smijeha da uspijete srocit koju pametnu recenicu i da mi kazete da li mi se stvarno te stvari desavaju zbog l-carnitina ili je posrijedi neki psihicki poremecaj izazvan boga pitaj cime.... Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! |
|||||
Gouranga
Post Options
Thanks(0)
|
||||
je li aktivan ovaj forum??
|
|||||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A jel ti nije prošlo glavom da možda prestaneš trošit l-carnitin, ako si vec ne znam kako zakljucio da od toga imaš problema u seksu, pa da budeš siguran da je zbog toga? I ako je, jednostavno, prestani ga trošiti. |
|||||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
|||||
Dzony
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma bre zvekni š karb incept ...treniraj 40-50 min dnevno i to ti je to......
ako imash pitanja pitaj :D |
|||||
Maksimalno treniraj ili idi Kuci!!!dosao malo i na ovaj forum, ;)
|
|||||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Još jedan...omg...šta ti ovaj put promoviraš? š karb incept? Majko mila gdje se vi nalazite, imali kraja ovome?? Kakve to gluposti pricaš, totalno nevezane za pitanje tog decka. |
|||||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
|||||
Gouranga
Post Options
Thanks(0)
|
||||
prestao sam ga trosit... nego me zanimalo da li mi netko moze sa sigurnoscu reci da li je to od toga..
a karb inceptje?? inace treniram od 2-3h na dan svaki dan.... sto teretana, sto trcanje, plivanje itd itd.. |
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a kakav si odgovor ocekivao? DA JE, ili NE NIJE? da ja ne mogu postici erekciju upoznao bih sve doktore i doktorice, uzduž i poprijeko, podvrgnuo se meditaciji, akupunkturi, kineskim kuglicama.. na kraju, ovo je fitness forum (barem se tako zove) i teško da ce ti netko dati odgovor, makar bio ne znam kolki ekspert u ovom podrucju
džony nije ni procitao tvoj post, vjerojatno ne zna o cemu prica.. Edited by Lega |
|||||
nunu
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
BOK SVIMA! TREBAM POMOc. ZANIMA ME DA LI NETKO ZNA NEšTO O ENERGETSKOM NAPITKU-FAT BURNERU CELSIUS, I KAKO GA SE MOŽE NABAVITI. THANKS |
|||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ljudi moji, zaboravite na te fat burnere - s njima necete nista postic.
Primit se zdrave prehrane i vjezbanja - bez toga nema nista. |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jedini pravi fat burner je efedrin a on je ilegalan..a ni on ne pomaže ako nisu zadovoljeni prehrana, i trening
|
|||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zašto je efedrin ilegalan?
|
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja sam ga probao par puta.. i prije borbe, i prije treninga.. bome meni ne djeluje dobro..
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Potpis. |
|||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |