bok :D |
Post Reply ![]() |
Author | |
bra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Travanj 2012 at 07:59 |
evo i mene. za pocetak, imam 22 god, i nekih desetak kila viška. visoka sam 168, i ima 67 kg
![]() uvijek me je "bilo", tamo negdje od pocetka srednje sam imala stalno oko 60 kg. Naravno, cim sam krenula na fax i odselila se, natukla sam 6-7 kg. i onda standard, stalno neke dijete, bogivragi al kile stojee.. il idu gore...cesto imam prejedanja, jer sam kao od sutra na dijeti pa da se onda još jednom dobro najedem i pojedem sve šta voolim jer duuuugo vremena to necu ni pogledat! naravno da dijetu prekrsim za dva dana i opet jedem junk. što se tice vjezbanja, imam faze kada pretjerujem.. bicikliram, rolam, skacem.. i onda duuugo,duugo nista.sad sam krenula trcati s frendicom. teretane ne volim. u koju god sam ušla osjecala sam se kao uljez, kao da sam upala u neku sektu..nemojte se uvrijedit zbog toga. ![]() gradjena sam.. pa po meni imam debele ruke, standard noge s obzirom na kile, veliko dupe. jedina stvar s kojom nikad nisam imala problema je trbuh.. relativno se dobro drzi koliko god se ja zbucala..heh nadam se da cu se prisiliti na zdraviju prehranu, napravit neki plan i držati ga se. i da ce mi neki od vas u tome pomoci ![]() |
|
![]() |
|
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
hvala! istina, svaku stvar pocnem i ne završim.. užasno sam neredovita u svakom segmentu života. kad se vratim u zg upisujem aerobic! heh
|
|
![]() |
|
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
nema na cemu, samo naprijed! pa da, tak sam i ja neredovita u životu, kampanjac. ali ovaj put sam si odredila cilj u glavi i razvila se cvrsta volja te je kasnije sve to prešlo u naviku pa cak i ovisnost o treninzima. hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |