Proteini s njuškala |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2012 at 17:25 |
|
Korisnicima proteina s njuškala, predlažem da procitaju ovaj link:
Btw. cujem da su se pojavili fake-ovi u SLO koji su imitacija Optimum Nutritiona, Dymatize-a, Gaspari-a i sl., istog dizajna, istog okusa, no totalno lošijeg sastava koji nema veze s kvalitetom. Jeste se susreli s time?
Edited by Zoki - 02 Veljaca 2012 at 17:43 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw. ne podržavam onakvo izražavanje u clanku, vrijedjanje i sl., no ovo je cisto upozorenje.
|
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sponzorirani clanak od Scitec-a, toliko je puta spomenut i na kraju isto tako da je totalno pristran.....
A ne znam tko ti moze prodat otpakirani whey, pa vidi se originalna ambalaža i pakiranje i dal je ortvarano |
||
Max
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uzimam vec dvije godine suplemente u Sloveniji iz razlicitih trgovina i u potpunosti sam zadovoljan!
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To su trgovine ne neki ljudi sa njuškala
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cekan da mi lik s fejsa posalje myprotein proteine i nekako sumnjan da moze tu sta muljat pa vidija bi da je otvarano ili tako nesto
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
myprotein whey nema nikakve veze sa ovim što je napisano i totalno odudara od ostatka koji se narucuje preko oglasa ili dobavljaca ali nažalost ljudi ce ga uvijek strpati u koš sa ostalima tako da... |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poslao sam Scitecu da objave javno analize, jer do tada im nitko nece vjerovati.. Phoenix, inace se sve može, sve se lako zapakira i fejka... mislim da ne bi trebao biti problem..
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je myprotein jako dobar s obziron na cjenu i nije nista puno manje kvalitetan od ostalih,od nekih je cak vjerojatno i bolji
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nažalost to nam je svakodnevnica, a što je još gore svakim danom se takav kriminal povecava
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |