Optimum Nutrition |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2011 at 12:37 |
Svi znamo da je Optimum Nutrition #1 brand sporstkih dodataka prehrani u svijetu!
Koristite li što od Optimum Nutrition i koji su to proizvodi? Znam da puno ljudi koristi njihov 100% WHEY GOLD STANDARD - napravljen od najboljih sirovina, najukusniji whey na tržištu i sl. Nije ni cudo da je Optimum Nutrition najkvalitetniji kada je u vlasništvu najvece svjetske tvornice sirutke od koje se proizvodi whey protein. Da li ste koristili Optimum Nutrition?
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:47 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Max
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristim 100% Whey Gold Standard i mogu rec da sam stvarno zadovoljan! Prije toda sam koristio i Twinlab,Dymatize ali Optimum mi najviše odgovara
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:47 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napokon smo dodali Optimum Nutrition u našu ponudu.
Uskoro ce biti kompletna ponuda, trenutno je dostupno š0 proizvoda. Max, odgovara ti okusom, zato što nema grudica, najbolje ti sjedne? Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:48 |
|
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno koristim Dymatize Elite Whey (jako sam zadovoljan), cim potrosim namjeravam nastavit s ON 100% Whey Gold Standard, o njemu slušam samo najbolje tako da se i ne dvoumim oko njega, više me zanima kakva iskustva imate s ON Performaxx-om (vitamini i minerali), šta mislite o njemu??
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:50 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
koji je nabolji okus Gold Standarda?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ne postoji "najbolji" okus, iz razloga što svatko preferira i voli nešto drugo. Ono što ti mogu reci da se najviše prodaje okus cokolade.
|
|
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja takodjer konzumiram ON, ali amerikancima ne vjerujem ama baš ništa! DOk mi ameri pricaju o kvaliteti hrane, ledi mi se krv u žilama!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto cuo da u SAD-u ne provjeravaju toliko suplemente koliko u Europi
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Drugaciji su zakoni za hranu u USA i Europi, no budite sigurni u to da se ne moze samo tako plasirati na trziste nesto sto nije odobreno od neke drzavne agencije. |
|
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki,nebih polemizirao,ali svi dobro znamo kako idu poslovi sa državnim agenijama...bez obzira bilo to u HR,ili SAD.
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dok dodje odvjetnicki tim iz amerike može se slikati cijeli svijet, primjer je monsanto! Niko mu ništa ne može, a otrovao je pola svijeta!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Optimum je daleko najpopularniji brend u fitness svijetu, testira se u gotovo svim zemljama prije same prodaje.
Btw. što mislite da nedostaje od Optimum proizvoda u našoj ponudi? Link: Optimum Nutrition
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |