Heloooouuu :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
Annabel Lee ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Prosinac 2011 at 13:03 |
Ciao!
![]() Evo pozdrav svima od jedne Annabel Lee iz Rijeke ![]() Nadam se ugodnom obostranom druženju... Ako nije bed, otvorit cu novi topic sa svojim mislima i osjecajima haha ![]() Naime, dovodim se u red, mislim cak i uspješno.... ali mi nebi falilo par rijeci podrške u ovim hladnim zimskim danima ![]() Btw, citam vas od hmm.. cca 6. mjeseca, iako malo više na portalu - malo manje na forumu ali ok... Uglavnom - pozzzz svima :) |
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav, Annabel Lee
![]() Napiši nam kako treniraš, prehranu, ako misliš išta ozbiljno i poslušati naše savjete! ![]() I znaš ovu: ![]() ![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
Annabel Lee ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 10 |
hej :)
postala sam svoj post pod Dijeta... neznam je li na dobrom mjestu pa možeš tamo pogledat... |
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Pogledam!
![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |