| :) | 
| Post Reply   | 
| Author | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Topic: :) Posted: 15 Prosinac 2011 at 08:49 | 
| 
   eto ja sam nova :) imam 50 kg i š60 sam visoka..ali imam skembicu i to mi se ne svida, nimalo :( al polako sam pocela mijenjati svoje navike, pijem vise vode dnevno, ne jedem cokoladice kao prije!!
 sada u š.mj krecem u teretanu pa ako ima ko kakav savjet!?? inace sam studentica, a svi znamo kako se oni hrane, nazalost.     | |
|  | |
| mesek   Pali po spravama     Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 09:04 | 
| 
   pozdrav :)
 | |
| 
     will smoke your weed for food!
     | |
|  | |
| davor23   The Boss   Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 09:23 | 
| 
   Dobrodosla ;) I kao studentica se mozes zdravo hranit.. Samo izbaci junk food iz prehrane, ulovi se treninga s utezima i to je to ;) | |
| 
     I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
     | |
|  | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 09:28 | 
| 
   ja ne zelim nikako smrsaviti..i znam da moram mijenjati prehranu, ali nikako da si ju osmislim kak bi to trebalo izgledati!??
 trening s utezima!?okeee  samo da maknem tu skembicu :( | |
|  | |
| - Darac -   Viden/a u gymu     Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 09:29 | 
| 
   Bokic studentice, savjeta ce biti puno dont worry   Bitno je kad krenes da ustrajes u tome i rezultati ce doci. | |
|  | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 09:41 | 
|  onda me savjetujte u vezi prehrane!?? :) tolko sam toga procitala da ni sama vise neznam sta da jedem   | |
|  | |
| davor23   The Boss   Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 10:36 | 
| 
   Izracunaj bazalni metabolizam..  podijeli taj iznost kalorija na 6 obroka dnevno. Imaj u svakom obroku proteina i kompleksnih ugljikohidrata, osim vecere. Ona nek se sastoji od proteina i zdravih masnoca (primjer: š50g posnog sira + 30g badema).. 
    | |
| 
     I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
     | |
|  | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 11:11 | 
| 
   ...hvala :) moze ovak, za dorucak neke zobene pahuljice i voce, za rucak sta se skuha sa povrcem ili neko meso s rižom, a vecera posni sir..jel može umjesto badema neki ljesnjaci ili orasi !??     | |
|  | |
| zika   Fitness freak     Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 12:22 | 
| 
   Možeš orahe/lješnjake/lanene sjemenke/maslinovo ulje...
 Dorucak si obogati nekim izvorom proteina. Osobno preferiram jaja, npr.napravim si 4 (2 žutanjka, 4 bjelanjka); možeš si smiksati frape posni/banana/zobene, ovisi što voliš.  Koristim whey, pa njega ubacim u zobene za dorucak kao izvor proteina... Edited by zika | |
| 
     LiveStrong
     | |
|  | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 21:51 | 
| 
   a sto se tice vjezbanja, da se zagrijavam š0tak min.i onda na trcanje!??a od š.mj.cu u teretanu tak da ce to biti dobro :) hvala vam na savjetima ;)    | |
|  | |
| MINNI   Cita FAQ     Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 21:57 | 
| 
   gdje se moze kupiti taj whey!?
    | |
|  | |
| Zoki   Fit moderator   Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |  Post Options  Thanks(0)  Quote  Reply  Posted: 15 Prosinac 2011 at 23:02 | 
| 
 Mozes ovdje: Whey protein - Fitness.com.hr web shop. Btw.. dobrodosla, i naravno treba smanjiti cokoladice, povecati unos zdravih namirnica i primiti se vjezbanja.  | |
| 
     Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
     | |
|  | |
| Post Reply   | |
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum | 

Topic Options
 Topic Options MINNI wrote:
 MINNI wrote: