Najstarija bodybuilderica - 74 godine |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Svibanj 2011 at 16:43 |
Iako se sportom pocela baviti tek u 56. godini, vitalna starica pobijedila je na dva natjecanja u bodibildingu i još se uvijek aktivno bavi ovim sportom. Zahvaljujuci tome postala je i svjetska rekorderka.
Ernestine Shepherd, 74-godišnjakinja iz Baltimorea, upisala se u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstarija bodibilderica koja se još uvijek natjece. VIDEO: Ernestine ima savršene trbušnjake i 20 godina mlađeg supruga, Collina Shepherda, koji joj je podrška u svemu. Ona i suprug žive zajedno s njenim sinom (53) i unukom (š4). Vitalna starica bavi se modelingom i drži satove fitnesa u lokalnoj teretani. Rigorozno trenira s bivšom Miss Universe Yohnnie Shambourger (57), koja je prije š6 godina osvojila zlatnu medalju u bodibildingu na Panamerickim igrama. 'Trbušnjaci su njen zaštitni znak. Kad uđe u sobu golog trbuha svi ostanu bez daha', kaže bivša misica. Više na net.hr-u. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
GILF! :D
|
|
Modestanya
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, ostala sam bez teksta
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, dokaz da se sve može kad se hoce
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao prvo, izgleda mlađe od svog muža koji je 20 godina mlađi! Drugo, ocito nema miški bez molitve :) Trece... ubit ce si koljena na tom asfaltu :) Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e too štaa ce si ubiti koljena na tom asfaltu je najbitnije... ;) Evo a ja se brinem jer stalno na neke mlađe tipove... nisam normalna ;)
Ne stvarno, svaka cast ženi... dala mi motivacije..možda nešto bude i od mene ;)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ne u pravu si, ako vec nešto radimo ajmo na najgori moguci nacin Zene opcenito pate na svoj izgled i znam da vam je ovo sad predobro jer ste shvatile da cete ako se budete trudile moci dobro izgledati i sa 74 god i ok, svima nam je drago ( i mi muški želimo što duže dobro izgledati) Ali kad mi se netko tko je fizioterapeut ne obazire na konstantno oštecivanje odrđenog dijela tijela, tj govori da nije bitno... zapitam se I nitko ne kaže da se ne treba diviti ženi, jer definitvno to zaslužuje, samo je ovo fitness forum a ja kao moderator se osjecam dužnim ukazati na eventualne greške, možda nekome i pomogne Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Illy... ovako.. ima puno dilema i polemika oko trcanja po asfaltu ili travi..po travi je boljei preporucila bi joj da trci po travi i svima...ako mogu...ako ne..po asfaltu uz adekvatnu obucu koju cesto treba mjenjati.... pogotovo kao joggira ne ne radi neka brza trcanja.... tako da... ako cemo gledat ja kao fizioterapeut puno toga ovdje vecini nebi preporucila...ali ovo nije forum o fizikalnoj terapiji...niti se o tome raspravlja..ništa ekkstremno na kraju nnije dobro... ni puno toga što j radim...ali mi je gušt... i vecina vrhunskih sportaša ce se uništiti... i to je cinjenica.... vrhunski rezultati nose sa sobom vvece trošenje...
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Polemike na stranu, znam puno sportaša koji se tuže da ih koljena bole kad tjedan dana trce po asfaltu, mislim da prosjecna populacija ne treba trcati po asfaltu i to je to! uostalom trcanje nije TOLIKO dobro da se pod svaku cjenu treba provoditi! |
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
j...te sta je ovo s vas dvoje na ovom forumu?pari ka da ste u vezi nekakvoj.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh, net.hr.....Mr. Universe, preobratili ga u ženu Žena je pronašla svoju misiju i to je to Ništa spektakularno sa njenog gledišta, sa gledišta ostalih je cudo. Jer ce netko sve što ona radi smatrat mucenjem, a njoj je to gušt. I sama je rekla da kad bi shvacala to kao posao, nebi to radila. Shvaca to kao nešto što je dio nje, i zato tako i izgleda. Izrazila je sebe onako kako je trebala. cisti pogodak nekog svog smisla. Tu ne trebaju nikakve ovacije osim onih što je uspjela nac svoje mjesto u svijetu i bit sretna. Dal svi mi možemo tako? Ne. Nema šanse, necemo se zavaravat....a bilo bi i dosadno da svi tako izgledaju :) Niti možda svi žele tako izgledat...tako da te pricice da se može i da samo nju treba uzet za primjer....a-a..ne ide to baš tako lako.....vodit što zdraviji život..da...al imat takve trbušne u 74.-oj...no way |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
ma da...š.. kad mi dođe netko od 74 godine, ko izgleda kao ona i trci po asfaltu cu mu cestititati i reci da samo nastavi... Tebi je trcanje precjenjeno, neki ljudi uživaju u tome... tako da..... nebi nikom saavjetovala da trci po asfaltu...ali sam rekla da je u ovoj prici to najmanje bitno.... a ti si se baš mene uhvatio u zadnje vrijeme... ja svoj posao jako dobro znam...a ti se brini za svoje...
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha, pa pokušavam ali se ti kaciš na moje komentare |
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
oprosti ali ti si mene izdvojio i onda si još naveo moje zanimanje i da sam rekla da ljudi trce po asfaltu... :P Ja sam rekla da u njenoj prici to nije bitno..... tj. kad netko od 74 god trci koliko i ona..ocito joj ne šteti za koljena :P jer ih ja jako puno znam sa 60 i nigdje ne trce i koljena su im u banani
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve 5, nije mi bila loša namjera, komentirao sam tvoj komentar mog komentara o trcanju, slucajno se povela rasprava, a moj komentar na trcanje je bio prije tvog pisanja u temi, tako da on sigurno nije izdvajao tebe, ako je kasnije bilo ikakov izdvajanja, sama si ga uzrokovala izdvajanjem mog komentara Za kraj se želim ispricati ako sam nanio kakvu uvredu i ako je nešto tako zazvucalo, puno stresa u zadnje vrijeme, pa možda krivo zazvucim znaš ti vuky da ja tebe jako cjenim Edited by Iluvatar |
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |