proteini za gubljenje masti(sala) |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
aprilia rs125
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2007 at 22:55 |
zanima me koji je najbolji protein sto se moze naci u nutrix trgovini za smanjenje masti ili sala, hvala unaprijed
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne postoji nikakav preparat koji ce sam od sebe skidati salo.
Postoje preparati koji ti eventualno mogu malo pomoci pri skidanju sala, a to je eventualno L-Carnitine. Najvaznija je tjelovjezba, odnosno ancrobna i crobna aktivnost, zdrava prehrana pa tek onda dolaze ti nekakvi preparati koji ti mogu pomoci. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sjetim se samo Oprahe kako je u jednoj emisiji rekla:
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
bjelancevina koja skida salo ?? koliko sam ja upoznat, bjelancevina je jedna prilicno "primitivna" organska struktura koja jednom kada ju unesemo u organizam, sluzi za izgradnju novih stanica, hormona i slicnih gradjevnih elemenata. sad, da ce jedna takva bjelancevina uci u organizam, pronaci masne stanice i nekako ih "ubiti", to bi za mene bila novost. ne bih rekao... |
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ovaj, da li se ovi dodaci preporucaju samo za bildnje ili i recimo, tc bo? Jer meni je tesko odrzavat ono 55% bjelancevine, 30% ugljikohidrati ili kako vec... L-carnitine sam uzimala ali sam cula da se nakon svake ture mora napravit pauza. Vidjela sam da u DM-u ima za kupit bjelancevine, od 90% - tako pise na njima. Je li to netko probao?
|
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
E da, Chevy Chase je na jednoj dodjeli Oscara rekao (gledajuci u nekog komada): "Boy, I'd give anything to have a body like that, except workout and eat right" |
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pauze je dobro raditi jer jednom kad pocnes unositi L-carnitin na "umjetan" nacin, tvoje tijelo ga prestane proizvoditi, zato ti je dobro prekidati da ti se tijelo ne navikne na to i neulijeni. Nisam probala proteine iz DM-a. Ja sam vec godinama vjerna Scitecu jer su odlicnog okusa i pasu mi. Preporucam ti ipak da probas nabaviti proteine iz nekog ducana specijaliziranog za sportsku prehranu.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
55% bjelancevina? nema sanse, gdje si to procitala? vecina su ugljikohidrati ( 50-70%) |
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ne otvaram novu temu, pocela sam piti l carnitin, mozete mi reci da li trebam prehranu promjeniti da bi mi rezultati bili bolji, sto jesti a sto ne?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
L-Carnitine ti nece puno pomoci pri skidanju kila, stoga nemoj se previse pouzdat u njega. Za skidanje kila vrijedi jedno pravilo: smanji unos ugljikohidrata, povecaj unos kvalitetnih bjelancevina i budi tjelesno aktivna (kombiniraj ancrobni trening sa crobnim). Nema tu neke filozofije Edited by Mr G. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ali l carnitin pomaze - provjereno!
Edited by Theia |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, opet rasprava o l-carnitinu.
Bas sam nedavno razgovarao sa kolegama jedne klinike u SAD-u glede toga. Njima se osobno dize kosa na glavi od ljudi kada pitaju, zale se i neznam sto ne... Zasto? zato sto ljudi nisu upoznati sa pravim djelovanjem l-carnitina, njegovim svojstvima i slicno. L-c daje energiju, onu koju daje u biti UH u organizmu (takodjer pojacava mikrocirkulaciju, dize se lagano tjelesna temp.), a kada nema drugog izvora, sto radi? Ide u trosenje izvora iz masnoca koje se taloze u tijelu. Ne zvuci lose do sada. što je dobro znati: Kako su radjena klinicka, odnosno farmaceutska ispitivanja (a ne tipa "Ja prob'o ja znam" na sto se danas ljudi oslanjaju) vecina ljudi najbolje ga je osjetila ujutro na prazan zeludac (kardio trening), dakako nataste. Drugo, kod popodnevnog treninga, koji je iskljucivo bio crobic i mjesavina kardio+fitness, najbolje su rezultate dobili oni koji 2 sata pred trening nisu nista jeli i onda l-c. Nakon mjerenja je dokazano da je tijelo u tom procesu najvise energije koristilo bas iz masnih stanica tijela. Dakako, ima ljudi koji su i neosjetivi na isti, tako da postoji i vjerovatnost da nekome ne djeluje (zabiljezeno na 6 ljudi od 64, sto nije strasna brojka). Toliko od mene Sportski pozdrav, David |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo!
|
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
tenk ju, tenk ju
uvijek na usluzi |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
banana
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ljudi,
imam pitanje. Evo, vec odlazim par mjeseci na crobik, no u zadnje vrijeme mi se dogadja da dodjem na trening jako umorna, bez energije i naravno da onda imam problem kako zavrsiti kvalitetno trening. Moj problemi su slijedeci: š. radim 2. corbic je sat vremena nakon kraja radnog vremena 3. naravno da ne stignem nista skuhati te dane, pojedem nesto koliko toliko zdravije sto se da nabaviti u ducanima (dakle, nekakav prutic, jogurt, vocka) 4. odmoriti se ne stignem jer cim dodjem doma i otusiram se moram otici na trening i onda jako cesto nemam snage izgurati cijeli trening Zanima me sto bi mi preporucili od preparata (i kada ih uzimati) za dobivanje energije uz opasku da uz sve to zelim i smrsaviti, dakle nikakvo nabijanje misica. Hvala! |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
l-carnitin, pol sata prije treninga
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |