Hrvanje |
Post Reply |
Author | |
MissKatarina
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2010 at 13:49 |
Ovako ,uvijek sam se divila tim hrvacima iako nisam ni
znala da se tim mogu baviti i cure. Negdi prije sam saznala da to mogu trenirati i cure i upisala sam se u klub. Treninzi nisu baš kao što sam ocekivala.Ima tamo svega. Od trcanja ,vježba snage i ponajviše gimnastike. Sviđa mi se i obožavam ga A sad vaša mišljenja o tome? Upisala sam se na hrvanje zbog zanimanja na tai sport a i zbog kolograma i oblikovanja tijela i nadam se da cu ostvariti svoj cilj :D |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa, ja sam poprilicno siguran da ceš izgledati super.. kad samo vidim hrvace... wow
U biti, cini mi se super |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |