Predstavljanje |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Vladan
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2007 at 12:40 |
Moje ime je Vladan Vitas(24), apsolvent sam
kineziologije u Splitu gdje zivim i radim. Radim kao osobni trener u fitnes
centru "Dijan Gym", cijeli zivot se bavim sportom, a fitnesom zadnjih
5 godina, procitajte moje clanke na portalu: Core trening, Funkcionalni
trening...; nadam se da ce vam se svidjeti, Pozdrav svima Edit: smanjen font Edited by Zoki |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosao
btw, dobri clanci |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vladane,
dobrodosao Tekstovi su zaista interesantni i nadam se da ces dugotrajno suradjivati sa nasim urednicima |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
bla, bla, bla...... COME TO MAMMA! |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
[/QUOTE] bla, bla, bla...... COME TO MAMMA! [/QUOTE]hahaha Edited by crystal planet |
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Vladan
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na podrsci, nadam se kako ce vam se svidjeti moji novi tekstovi, puno pozdrava
|
|
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi Vladane.............................
Sjajno je da se tako puno mladih i divnih ljudi bave sportom. Nadam se da cemo te citati puno........ Chours |
|
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bavi sportom.Sorite.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Tko prica o podrsci?! Sala mala..................... |
|
BlackMagicWoman
Viden/a u gymu Joined: 04 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ciao Vlado,lip pozdrav iz Dalmacije!citala sam tvoje tekstove,zanimljivi su,nadam se da ce bit toga jos raznoraznih tema..Eto mogao bi stogod jos napisati o prednostima osobnog trenera i onih prednosti vjezbanja u grupama,na koje se ipak odluciti..Ja u svom gymu imam taj izbor pa neznam ni sama bi li se to vise meni isplatilo,s obzirom na moje radno vrijeme,i bi li tako mogla sve puno bolje izorganizirati..Onda dalje nudi se i trbusni ples..o tom me nesto vise zanima,to sam vec dugo zeljela pa sad krecem probati...ma imam ja masu pitanja na koje zelim kvalitetan odgovor..Do citanja:)
|
|
Vladan
Post Options
Thanks(0)
|
Evo nadam se da ce ovo pomoci:
http://vladanvitas.bloger.hr/post/prednosti-osobnog-treninga -u-grupama/49š539.aspx http://vladanvitas.bloger.hr/post/intervju-za-tv-emisiju-dol ce-vita/502969.aspx http://vladanvitas.bloger.hr/post/interview-za-beauty-mag/49 69šš.aspx |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
uh, nego gdje su tvoje slike na slikama forumasa?
|
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
da, fakat
|
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Vladan
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nisam tako ekstrovertiran da ih bas sad postam gdje god stignem. Na mojim su stranicama na netu, u vrlo malim kolicinama (tako sam odgojen).
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |