Twinlab proizvodi |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Studeni 2010 at 14:00 |
|
Da li ste koristili što od Twinlaba i što preporucate od ovog proizvođaca?
Vidio sam da dosta ekipe koristi Twinlab dualtabs: Da li ste probali još nešto od njihovih proizvoda? VIše o njima možete vidjeti ovdje: Ponuda Twinlaba Dodali smo i Twinlab na naš web shop. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam od njih Cink+C vitamin.. gadan okus..bomboni..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam njihov magnezij kupila i isto smrdi kao i ostali. ali na srecu to pijem samo par dana mjesecno pa preživim
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci, samo uzimate njihove vitamine - ne koristite whey, glutamin i sl. stvari?
|
||
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ti zbilja nemogu pomoci ništa vezano za whey, glutamim i slicno jer to nikada nisam uzimala od nijednog proizvođaca.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
whey, glutamin i sve ostalo je preskupo kod njih, ai na vitaminima pljackaju.........
Edited by The Phoenix |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što si koristio od Twinlaba? |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ok, samo istražujem da li ste koristili i nešto drugo od Twinlaba.. (osim vitamina) |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dualtabs, C vitamin 2 vrste, mislim da je to to |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi zadovoljan s proizvodima? Edited by Zoki |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ono......jesam, al teško je rec razliku ili djelovanje vitamina i minerala i ocjenit ih |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, razumijem. Kod vitamina je teško ocijeniti - no da se kroz prehladu, opcenito stanje, bolesti i sl.. Ako sam OK vec 3-6 mj., znaci da mi bar malo vitamini pomažu. |
||
|
||
Dadinho
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koristim Dualtabs od twinlaba... dosta dobro djeluju
u pocetku svoje GYM karijere(kad još nisam imao pojma o nicemu ) sam kupio njihove whey proteine...skupo ko' vrag, okus dobar...a djelovanje, ah...proteini ko' proteini... |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
namjeravam si kupit chrom piccolinat njihov..
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U USA su 200 tableta dualtabsa oko š80 kn |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tam ih i kupujem U biti sve te "sitne" stavri, multi, c, zma, i te prahice do pol kile kupujem prek bb.coma. A to kaj veis, najazalosnije je kaj je š00 tableta kod nas 250 ili 260 kuna, sramota,rađe bi na zelenoj kupio vrece voca i cjedio neg dao duplo više para za duplo manju kolicinu....... |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |