Kickbox za cure |
Post Reply |
Author | ||||
Ludaa :D
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2010 at 12:53 |
|||
ovako ja i frendica ocemo nes treniret i svida na se Kickbox...a zanim nas di mozemo trenirat..i dal je to uopce sport za cure??... ..
|
||||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zasto nebi mogle trenirati?
gdje trenirati? Hrvatska ima 56.500 kvadratnih kilometara i hrpu gradova i sela kad bi ste rekli gdje živite možda bi vam netko mogao i pomoci.... |
||||
Ludaa :D
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
haha.. Zagreb.. Nesto blizee Dubravi :)
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tema je preimenovana da se zna o cemu se radi..
|
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
http://www.amika.hr/sc/programi/
centar u Dubravi ima Thaibox / kickbox |
||||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo ti neki bolji klubovi u Dubravi amika-fit box (il neš tako), onak baš treninzi za žene, to ti je preko puta okretišta u Dubravi UFC klub dubrava- tamo možeš trenirat što god hoceš (muay thai, mma, hrvanje, opcenito parter, klasicni box, ma sve, isto tako trener je Bernard Ban, jedan od najboljih bivših hrvaca), klub ti je preko puta kauflanda u Dubravi Muay thai klub Trenk, isto odlicni treninzi i odlicni treneri, nalazi se odmah kod Kraša u dubravi/maksimiru Imaš u Sesvetama boksacki klub Sesvete, tam ti trenira juniorski prvak europe u Savate boksu, imaju i teretanu u sklopu kluba, isto možeš trenirat što god želiš od borilackih Na podrucju dubrave/sesveta imaš hrpu klubova, obiđi ove koje sam ti napisao pa se upiši gdje ti je najbolje |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to je super, imaju i na kvaternikovom ja mislim! |
||||
LiveStrong
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne znam tocno di još imaju dvoranu, al znam da imaju par dvorana, i da mislim da je Amika dost poznata što se tice tog crobika, fitbox-a i slicnih programa |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, još prije sam gledala da treninge drži jedina naša cura koja je dobila mec na tajlandu (mislim)(a one su tamo lude kak se bore)! |
||||
LiveStrong
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |