Mali oglasi |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Svibanj 2010 at 10:58 |
||
Pošto sam vidio da ovakve teme nema,evo ovdje možete
ostavljati male oglase,pa pocnimo. Kupujem utege(ploce) i šipku,te bench klupicu(najjednostavniju).Odgovore ostavite vamo ili na pm.Prednost Split i okolica. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bojim se da ce ovo biti nepregledno.. ali vidjet cemo.. we'll give it a try
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajmo ljud nemojte me zajebavat da nema niko ko prodaje
ploce ili klupu kakvu??!??!!? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocito svi koji imaju opremu doma to i koriste. Probaj prelistati oglasnik.hr za sada... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
A jesam,sve slabo...morat ce se kupit nešto novo |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znaš i sam da ti je novo najbolje. Je da je to skuplja opcija, al znaš da ceš ti prvi to koristiti.. |
|||
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Generalno, sprave je dobro kupovati nove, ali utege definitivno gledaj ako možeš naci rabljene. Kila željeza je kila željeza, bila nova ili stara 20 godina.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ja isto mislim tako,jer to nije nikakva tehnologija da željezo možeš sje**t a sprave ne mislim kupovat,jedino klupicu za bench press |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Realno, to možeš i sam napravit, ili da napraviš s nekim tko zna variti. Napravi nacrt, i peglaj. Ja sam sebi sve napravio, i sve radi kao sat. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
abaddon
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako netko prodaje turbo povoljno bucice od 3 i 5 kila
u zagrebu moze ponuda na pm ? da se zna mrsav sam ko cackalica ocu pocet vjezbat pa mi treba za all around . tipa za triceps biceps lat delte trapove i tako ... Edited by abaddon |
|||
pocetnik
|
|||
ledu.66
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prodajem potpuno novi, nikad korišteni IRON GYM... Odlucio sam ipak ici u teretanu pa mi ovo ne treba... Cijena š50 kn... U Zagrebu može osobno preuzimanje, izvan Zg mogu poslati Poštom...
Ne zahtjeva nikakvo bušenje, niti oštecuje štokove vrata. Pogodno za zgibove, trbušnjake, sklekove, ... Tko prvi njegovo :) Kontakt može putem PP ili na [email protected]. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Napomena: weider BCAA mi je mlađi brat otvorio :) ali niti jedna tableta ne fali!
Cjena š40 kn Link na opsi proizvoda Info o proizvodu Info o proizvodu kontakt na pm Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
jagodica_bobica
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prodajem orbitrek X-plorer, magnetni... radi nekorištenja... kao nov ;)
sve još papire imam... jamstvo.. cijena š000kn. ili po dogovoru |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kupujem sipku za bench i EZ sipku, min š80cm, fi 28cm
javiti se na mail [email protected] |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gajba, jesi pogledao kod nas na shopu: Fitness oprema ? |
|||
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |