Gdje kupujete dodatke prehrani? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Svibanj 2010 at 14:40 |
|||
Znaci.. zanima me gdje kupujete svoje dodatke prehrani..
Bez obzira na proizvođaca .. - gdje kupujete whey, kreatin, vitamine, minerale, glokuzu i ostalo ? Da li je to ducan, web stranica, preko poznanika - slobodno navedite kako.. Idemo razmjeniti iskustva sad na tu temu.. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
proteine i omegu priko onog lika sta narucuje iz engleske, kreatin(kad uziman)onda di mi je najblize jer cijene su tu negdi,vitamine u ljekarni,vitamin C u dm-a,grozdani DM ili pronutrition
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Odlicno - sve si jasno rekao.. - ostali?? |
||||
|
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja u teretani, ali sad sam zamolila frenda da mi kupi sa
ove stranice, jer su cijene LUDILO!! www.myprotein.com Recimo da vi sklopite neki deal s njima... bilo bi vam isplativo. |
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
LINK
Fora je u tome da niti primaju placanje iz Hr niti šalju... tako da si ne mozemo jednostavno to narucivati. Dakle, Zoki. Edited by Ann |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ann,pa sta nisi od onog lika,neboj se stic ce ti,meni je stiglo i sve je ok
|
||||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A imam frenda koji stlano ide u Slo/hr. A u Sloveniju šalju. Edited by Ann |
||||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|||
štedljiva sam vrlo. Kasne mi s honorarima.
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Strong is the new skinny.
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koliko su zapravo oni kvalitetni? Koji whey protein uzimate odavdje: MyProtein - Protein Powders I koliko gledam ... to su sve neki njihovi brandovi jel? |
||||
|
||||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne znam još kakvi su, pitaj zmaja. Ja ti javim kad mi
stignu ili ti mogu malo poslati poštom ili ak si u Zg, dofuram ti. Uzela sam IMPACT WHEY PROTEIN |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
OK. Budem sam provjerio - lako se raspitam s njima.. Provjerit cu sve. Ostali - gdje kupujete dodatke prehrani? |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja ne kupujem kozmetiku u DMu Eventualno preparativnu za tijelo, a na dekorativnoj ni ne zastajem Zato sam onu policu sa zdravom hranom i tome slicno magistrirala |
||||
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ha ha ha... +š ..... i dex nema danima...kad god dođem kažu da su dobili par komada i da je vec prošlo..... |
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja naletim na nju povremeno.. ali zanimljivo je kako cila polica di dex stoji bude puna i ona na mistu di bi dex trebala biti RUPA... uvik odvalim od smiha |
||||
|
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |