Zuzana Light |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Ožujak 2010 at 16:38 |
|
Jeste li culi za ovu fitness trenericu? Ako niste, ne znate što propuštate .
Zuzana je završila tecaj za fitness trenera prije par godina i od tada aktivno vježba, svaki dan. Njezine vježbe nisu nimalo lagane, ali rezultati se itekako vide - na njenom tijelu, naravno. Rekla je da joj je vježbanje promijenilo cijeli život; da se nikada nije osjecala bolje, pozitivnije i jace nego sada - kada vježba. Posjetite njezinu stranicu i uvjerite se sami: http://www.bodyrock.tv Evo i par njezinih videa: http://www.youtube.com/watch?v=avWOhy_aTlg&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=Pw_ZR86hNQI&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=TTwiDn-OTBw |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec ima nekoliko topica ovdje sa Zuzanom.
I svi smo se složili u oduševljenju. Odlicna je! citam baš knjigu koju je preporucila IN DEFENSE OF FOOD |
||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam baš tražila topice o njoj i nisam uspjela naci... Tako da - ako ste vec pisali o njoj; onda možete pobrisati moj post
A što se tice te knjige - da li je ima samo na engleskom ili se može naci i na hrvatskom? :) |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radila sam onaj njen Summer Fit u 6 tjedana i za 3 tjedna sam dobila 3 kg tako da sam odustala. Malo mi je to ipak bilo previše mišica....
Ali šta jest, jest - treninzi rasturaju i stvarno se vide rezultati! A sad, šta je kome prioritet, to je druga stvar. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U 3 tjedna 3 kg mišica? cekaj..podebljala si prehranu or what? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da..to sam i ja gledala...reci kako to uspiješ..ja bi mogla dobiti samo 3kg sala i vode u 3tj.....
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
opet ti geniji
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aaaaa...... zli geniji......
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne ne cure, daljnji razvoj situacije ukazuje na to kako je ipak kemija glavni krivac.
a sto se zuzane ticce, probao sam samo nekoliko vjezbi iz njenog repertoara, i mogu reci da nije nimalo lako. znaci, cure koje radite njen program, svaka cast |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne znam da su baš sve kile bile mišici , voda više valjda, ali sam se napuhala ko žaba i to mi nikako nije odgovaralo.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisu sigurno ali ne kužim, onda si jedino mogla prehranu podebljat, pa sigurno ti samo od treninga nisu te 3 kg došle? Ili pms..il nešto drugo... |
||
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj, ja sam danas naišla na jedan site sa puno Zuzaninih fotki... i videa.. onak...iznenadila me.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šalji u inbox! |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma je, pms, ali u pmsu, kad treniram kao i uvijek, postanem vodena, izgubim def. totalno, a kako sam pojacala treninge, tako sam samo narasla. Sve isto, samo puno vece. Nisam ja na to navikla. Prestala toliko trenirati i odmah 3 kg dolje! |
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok. Nije stvar da su sexy. Nego su malo bolesne. Saljem ti link. |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |