pitanje |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2010 at 12:14 |
|||
da li cu se od whey napitka nabildat? (treniram u fitness centru dva sata dnevno....)
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
neces se od njega nabildat
|
||||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zasto ti ides u teretanu uopce? |
||||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nejdem u teretanu idem na fitness... a na fitness idem da smrsavim, da zategnem tijelo....i tako to... |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tina bez brige, vec smo masu puta rekli koja je funkcija wheya :) Uostalom, moja ekipa u teretani vec odavno nebi mogla kroz vrata proc kolko su tona posrkali do sad ..a i ako ce ti to pomoc, imam i vlastitog iskustva nekih pol godine pa sam još uvijek nježno djevojce |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bas tako,da bar bilda bili bi sritni mi muski
|
||||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma i mislila sam ja da se necu nabildat od toga ali sam raspravljala s prijateljicom kao o tome i ona mi je tvrdila da ako to pocnem piti da hocu... krenula sam joj citat clanke o wheyu s foruma i nigdje nije pisalo da se od toga ne dobiva jako na misicnoj masi kao kod onih proteina koje decki piju koji se bildaju i nisam joj mogla dokazat pa sam rekla da cu pitat vas tu
hvala vam |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
na koje to proteine mislis sta decki piju da se nabildaju,pa svi pijemo samo whey
|
||||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a ne znam, moj prijatelj koji ide u teretanu pije nekaj drugo... a mislim da sam se zezla... mislim da on neke steroide uzima... my bad |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da vjerojatnije da je o steroidima rijec
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
najvjerojatnije da brkaš elementarne pojmove, ali kako god, slobodno jedi i treniraj, ja nikada dosad nisam vidio nabildanu ženu u teretani... |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dolaziš u krivo vrijeme i u krivu teretanu drugaru To ko da dođeš u zološki i kažeš da nisi vidio tigra |
||||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
moguce da brkam ali mislim da ti i ja pod pojmom nabildanog ne uvrstavamo iste osobe... npr. meni su ove zene nabildane http://www.youtube.com/watch?v=vp0T-SISM0I&feature=related Edited by *Tina* |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
je,nabildane su ali opet ne toliko previse, ima i jacih.naravno da mi muski volimo sitnije zene i to,ali ovo je takav sport zato su one ovakve cak van sezone mislin d i nisu toliko .marty bi nam mogla rec malo vise o tome bas me zanima
P.S nemoras svaku thornovu uzimat za ozbiljno Edited by zmaj |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ove su savrsene |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |