Badmintššš;n |
Post Reply |
Author | ||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2009 at 18:28 |
|
Hej, znate li neki klub u Zagrebu u kojem se rekreativno može trenirati
badminton? Znam da se može igrati na Velesajmu, ali ni ja ni prijatelji(ce) nismo baš eksperti pa bih htjela malo unaprijediti igru |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
option=com_content&view=article&id=š2&Itemid=65">http://badm inton.hr/i
ndex.php?option=com_content&view=article&id=š2&Itemid=65 Imas pri dnu za skolu, nazovi pa provjeri - kad saznas javi i meni jer bi htio uzet š sat, nekad (sad ) me muci rame nakon igre (vjerojatno malo krivo smash izvodim). Vidio sam da trener radi i s jednim parom (cura i decko), tako da vjerojatno moze vas nekoliko ic da vam pokaze osnove udaraca. Koliko dugo igrate? |
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super, hvala! Baš me zanima koliko košta to s trenerom.
Igram ga od osnovne škole, to je uvijek ono kad se skupi ekipica za parove - idemo na Velesjam! Ali nikad nisam ozbiljno i redovito igrala, a jako mi je zabavno i sviđa mi se što me iscrpi fizicki, a preporodi psihicki |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad zaozbiljno, ali uvijek iz zabave igrala badminton. Slažem se s tobom, preporod za dušu i tijelo...I tako brzo prolazi vrijeme u badmintonu, a odvrtiš š cili kardio trening, ako ne i dva. I to sve dok se tebi cini da su dvi minute prošle |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iznenadilo me kad sam procitao koliko je to dobar kardio sport i kolika je potrošnja kalorija (naravno, ako se igra preko mreže i ako je natjecateljskog karaktera)...... ja predlažem svima sad dok je lijepo vrijeme ima za kupiti set od 4 reketa + mrežica i košta cca 250 kn..... a po zimi onda u dvoranu
|
||
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da da...i cak se može i upala mišica dobiti...a nije težak sport.... i oo nauciš ga za par minuta.....;) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uskoro (ovaj tjedan možda) ide clanak o badmintonu..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jucer odigrao malo badmintona - 2h - vrhunska zabava + kretanje!
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Boli me trapezius i podlaktica od badmintona.
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od badmintona? Ja imam upalu kompletnih leđa i ruku od tovarenja i tegljenja drva po šumi |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probaj igrati badminton nekoliko dana za redom po 2h / dnevno. Milina sport po ljeti. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Igrao bih al nemam vremena, treba ubacit badminton između košarke, 2h LI kardia, par hiit-ova i teretane |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |