Dan nakššš;n pijanstva |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Studeni 2009 at 13:02 |
||
Jucer je bila burna noc, dolazak doma u 6,30.. danas ipak nista od teretane ako se ne oporavim..
Zanima me kako se borite sa mamurlukom?? ![]() ![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Borim se upravo.
Pijem vodu svakih š5 minuta, jedem što više mogu.. i samog sebe tješim da cura od sinoc izgleda solidno. Danas mi se ne da u teretanu,ali sam par puta mamuran otišao. Ništa posebno... ako dižeš stoju na benchu, danas ceš 80 ![]() |
|||
![]() |
|||
Breathless ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
||
Jednom sam se napila, tako da nemam nekog iskustva u tome.
![]() Pila sam puno vode, nisam mogla jesti zato što me bolio trbuh, ali kasnije je bilo ok. ![]() |
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
![]() |
|||
Freakusha ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
||
Dan nakon pijanstva... Hmmm...
Jedino prvi put kad sam se napila - bila sam mamurna. Svaki put nakon toga - osjecala sam se kao nova osoba ![]() Digla bi se u 7h ujutro i imala sam energije za sve ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
||
Prevencijom...hehe Jucer sam popio jedan hoegarden od 0.33l i jedan erdinger od 0.5l i osjetio sam lagani mamurluk jutros(ako to možemo tako nazvati). Naime, ne pijem baš inace, a napio se nisam vec 6-7 godina sigurno. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
![]() |
|||
lordhumungus ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
||
nikako se ne borim sa mamurlukom. patim...
![]() ![]() |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
Ja sam isto odlucio ako mi se pije, ischilati neko kvalitetno pivo a ne se natakati iz q-packova i slicnih sranja ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
eh, dobra stara vremena... inace cula negdje da je dobar svježi sok od rajcice - neisprobano :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
||
ja ga lijecim sa drugim hainekenom ujutro i sve bude 5
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Sok od rajcice + ljuti feferon ![]() ![]() Za detalje pogledajte scenu iz filma POVRATAK U BUDUcNOST 3, kad se DR(Doc) napije u Saloonu na Divljem Zapadu. ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Sve se bojim da bi ste se raspisali ovoliko u tako malo vremena da je tema Dan nakon trcanja, cucnjeva ili nakon uspješno savladanog dana bez junka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
![]() ovaj problem sam ja jucer imala ![]() ![]() tijekom cina rakijanja pijem dosta vode, a sutradan cim se dignem, pojedem bar jogurt + zobene ili samo jogurt, onda jaku crnu kavu... ako je baš teži oblik mamurluka onda odma podgrijavam i juhu od jucer, a u svakom slucaju je jedem za vrime rucka kasnije ![]() a što se tice mog vježbanja sutra dan, nema šanse, prošli put kad sam probala samo lagani cardio na orbitreku me glava toliko zabolila da sam morala 2 tablete za glavu popit ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
![]() A mamurluk... ovisi koliko si mixao.. Ako si popio 5,6 pivi, onda je lagani mamurluk i potrebno je dobro se najesti ujutro i lagano krenuti s danom.. A ako je u igri pola litre jegera + piva + koja tequila - to je druga stvar -> boca vode od litre uz sebe i nikamo bez nje! ![]() Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
||
mix jogurt mineralna ujutro... |
|||
![]() |
|||
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
||
Pola litre vode taman prije spavanja, smanjuje mamurluk za odokativnih 70% (ovo subjektivno misljenje potvrdjuju frendovi isto)
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
U igri je.. brat, moja cura i ja: 2l vina, svatko š5 nekog buorbona, neznam sto je to, i par tequila..ali vec sam super :D |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |