Pozzzz Fitovci... :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
oliver23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Prosinac 2014 Location: Umag Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 19 Prosinac 2014 at 18:03 |
Pozdrav...zovem se Oliver! Iz Umaga sam...imam 25 godina...178cm i 119 kila...nekad sam igrao nogomet i prije 2 godine prestao...od tad su se kile pocele ljepit za moje tijelo...ovdije sam se prijavio kako bi uz vasu pomoc lakse smrsavio... :)
|
|
![]() |
|
Fortitudo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav i dobrodošao ![]() Postavi program treninga i jelovnik pa da vidimo kako to izgleda. I koja slika ne bi škodila ![]() |
|
![]() |
|
oliver23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Prosinac 2014 Location: Umag Status: Offline Points: 4 |
Za sad ne treniram...razmisljao sam poslije nove godine slozit si neki normalni jelovnik i poceo bi polako vozit biciklu...
|
|
![]() |
|
never-give-up ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Pozdrav :)
Svi poslije Nove kreću , a sad imaju namjeru ubiti se u kolačima pa onda na posao haha ![]() Ja ti savjetujem kreni odmah, uvodi promjene u prehrani, šetnje, bicikla.. Bilo što :) |
|
![]() |
|
Hrhehe...ne volim bas kolace tako da se necu ubijat u njima...ali to sam i planirao...polako pocet setat ili vozit biciklu i polako povecavat kilometrazu i povecavat intenzitet treninga...jer kondicija mi je nula...
|
|
![]() |
|
Fortitudo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Jedna od najgorih stvari je određivati datum kada započeti s treninzima tipa od Nove Godine, Božića, Uskrsa, proljeća, 31.02...
![]() Ovo Olivere ne govorim samo za tebe, nego i za sve ostale. Nemoj te ponavljati pogreške kao i 98% ljudi jer život je prekratak da bi se učilo samo na svojim pogreškama.
|
|
![]() |
|
Kako si ti poceo...jer vec dugo nisam trenirao i kondicija mi je bas nula...:(
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |