Thermo speed extreme |
Post Reply |
Author | |
Anddy
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2013 at 10:43 |
Pozdrav,zanima me pocela sam koristiti thermo po jednu kapsulu prije dorucka i prije vecere, ide treci dan,jucer navecer sam sjedila za školjkom jedno sat vremena,pa me jel to normalno!?Doslobno sam pišala kroz gu***u.Hvala.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pare bacene u vjetar ;)
Svako reagira na svaki preparat drugacije.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Anddy
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci moguce je,vjerujem da si pobornik tableta ,ali imam stvarno problema s metabolizmom i sa stolicom,ako je normalno da one djeluju da sjediš za školjkom,vjeruj mi ja sretna jer kad skoro cijeli život imaš problema ovo mi je odlican "laksativ",jer koliko god unosim vlakna na prirodan nacin stolica me zeza....Drugo i dalje me sprave i vježbanje vide,ne mislim bez njih dalje...Ali s duge strane izgleda da ipak funkcioniraju...Hvala ti!
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako imaš problema sa metabolizmom i stolicom onda je ta tableturina od olimpa POSLJEDNJE što bi trebao uzeti. Bacene pare!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pazi se sa tim tabletama. I ja isto imam problema sa stolicom. Ono sto ja jedem su suhe sljive. Dosta su mi pomogle.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod stolice isto pomaze vjezbanje.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitanje jedno, jel ti pomazu te tablete dali dobro djeluju?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Matejko drži se kvalitetnog treninga i prehrane što se tice fat burnera velika vecina je bacanje novaca.... Strpljivo idi prema cilju s kvalitetnom prehranom i deficitom |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |