bcaa |
Post Reply |
Author | |
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2013 at 08:02 |
kupio sam BCAA 5000 https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/aminokiseline/BCAA-5000.aspx i okus je blago receno katastrofalan..piše na kutiji da se mješa sa 125ml hladne vode,ali može li se pomiješati sa više vode ili još bolje sa necim drugim? :D |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
za BCAA u prahu je normalno da ima odvratan okus, pomiješaš ga slobodno sa dekstrozom ako praviš PWM/PreWM ili sa nekom šumecom tabletom ak izbjegavaš kalorije
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kupio Olimpove BCAA Xplode od limuna,fantastican okus,kao da piješ limunadu...
|
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
Preskup mi je jbg...sa supradyn sumecim tabletama ili cedevitom moze?
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
koji ovo bog xD
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kak skupo ovo ti je 250 g 200 kn a Olimp ti je 300 a pol kile
|
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
Vani je kupljeno,a olimpa nisu imali
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bcaa je odvratan u prahu, to se slažem...
Meni je problem kod tog bcaa što se spusti na dno i teško mi je ga miješati s necim kako Thorn kaže jer ostaje na stjenci, pa ja to lijepo ovom metodom: u zube, voda, gutaj i pretrpi! Works every time! |
|
LiveStrong
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
buduci da je oko treninga možeš slobodno, cedevita je ionako skup šecer, al možeš i one najobicnije šumece za 6, 7 kn |
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
Pomjeso sam sa cedevitom danas i ko bog haha..inace ne znam jel dobro tako ,uzimam 2h prije treninga (kako pise na kutiji) i pise da uzimam nakon treninga i ja popijem odmah nakon. Da li je svejedno kad popijem nakon treninga?
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pij prije i nakon treninga s pwm.
Osobno uzmem 5-10 prije i 5 nakon... Makar si ja nekad pijuckam i tijekom treninga. Edited by zika - 08 Veljaca 2013 at 15:20 |
|
LiveStrong
|
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
Da je fino jos bi i pijucko :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |