musli |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
anthony
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2008 at 15:19 |
|
pozdrav.... ma zanima me, što je uopce s tim muslima na kraju, neki su skroz za drugi pak skroz protiv.... naravni ako se jedu oni "normalni" tj.bez šecera, cokolade i drugih dodataka koji ih cine "zdravim" doruckom? Ja u zadnje vrijeme jedem one viola sa 6 vrsta žitarica bez šecera i ok su mi, dodam si i grožđice i brusnice cisto za malko bolji okus, pa me zanima dal krivo radim? Tj. da li su poželjne za vrijeme skidanja težine ili ne?... |
||
FUBAR
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije svega, želim objašnjenje od tih koji su ZA, što je to toliko bolje u muslima od zobenih? Ne radiš krivo ali možeš to i bolje, sa zobenim pahuljicama. cak i ti "zdravi" musli sadrže nepotrebni šecer, pogledaj sastav - odnosno kolicinu U i masti u odnosu na zobene. Search google i forum!
Musli ne, bolji odabir zobene. Jesu li poželjne ili ne ovisi o kolicini koju pojedeš. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Musli ne....jer su ti piuni šecera kako je rekao Hammer... Papaj zobene... zašto je to takav problem?
|
||
anthony
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije problem, nego se još recimo ucim...svugdje se baš musli reklamiraju kao zdrav obrok pa me zanimalo koliko je to istina... ok, thanks...krecem sa zobenima |
||
FUBAR
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema problema Ali zapamti, nijedna reklama nije nekoga ucinila vitkijim ili mu pomogla da skine kg. Najkrace receno, ne vjeruj tome što vidiš ili cuješ na reklamama - jer njihov cilj nije stanjivanje tvojih kg, nego tvoga novcanika. |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj...reklamiraju i da ti snikers da toliko energije da skašeš cijeli dan ko da si na ef-u....pa...ipak mislim da nije tako... marketing... to ti je danas buisness ...sve se može prodati ako se dobro upakira
|
||
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav, koje vi zobene pahuljice koristite, tj za koje mislite da su najkvalitetnije? ja sam uzimao jedno vrijeme koln, neke njemacke nisu lose bile |
||
samo se treba portudit
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma meni je to sve isto.. kak bi se reklo isto s.... drugo pakovanje
|
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, kao što kaže jedna_mala manje više sve su iste, ali nekako najisplativije su one iz konzuma (plava i zelena pakiranja), nekih 4-5kn 500g. |
||
|
||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da svi vi malo pretjerujete...ja kao sportaš oduvijek se hranim muslima i nemam apsolutno ništa protiv njih...istina je sve to da imaju više šecera itd, ali ako meni odgovaraju i još mnogim drugim profesionalnim sportašima, onda sigurno su dobri i za nekog rekreativca...naravno, druga je stvar ako je netko na dijeti ili baš sa namjerom pazi na svaku kaloriju.
|
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja trošim cisti šecer iza treninga pa me to ipak ne opravdava da ga koristim i u ostalim obrocima. Kako god okreneš, musli su lošiji od zobenih, a to što tebi odgovaraju me ne iznenađuje - no nikako ne možeš reci da su musli bolji od zobenih! Neka ih koristi i sama nogometna repka ali to mene nece navesti da ih trošim. Nece nitko umrijeti od musla ali još jednom ponavljam ne mogu se usporediti sa zobenima. Tko još zdrav i normalan želi unijeti ektra šecera u sebe ako ne mora, pa makar bio i najveci mezomorf? |
||
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cijenim jako tvoje odgovore, ali ponekad zbilja znas biti neugodan. I ja cu se isto sloziti da su zobene zdravije od muesla, ali ovo pitanje ti je na granici s uvredom. A i moglo bi potaknuti filozofsku raspravu - tko jos zdrav i normalan radi ovo ili ono - pri cemu nitko od nas ne bi ispao ni zdrav ni normalan. (A uostalom, cemu biti skroz normalan, zabavnije je imati nekoliko musica ) |
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
I što je tu nejasno? Ovo tvoje je samo vlastita interpretacija mojih odgovora, a ono što sam iznio su samo nepobitne cinjenice i logicno donešen zakljucak. Nisam generalizirao, da bi ti mogla otici u filozofsku raspravu, nema tu filozofiranja, zadržao sam se iskljucivo na zobenima i muslima. Bio sam jasan, a ako netko nije shvatio poantu može me lijepo pitati a ne izmišljati protuargumente! Kad emocije vode, tu nema rasprave. |
||
|
||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema nikakvih problema niti bi trebalo doci do filozofske rasprave, iznesene su cinjenice da su zobene zdravije od musli, no i jedno i drugo je zdrav obrok, i svatko se hrani po svojoj želji i svojim potrebama.
|
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
S ovim se mogu složiti lijepo receno. |
||
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da nije potrebno banalizirati i filozofirati oko svakog odgovora. Musli je ok, zobene su nesto bolje i sve pet. :) |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |