Whey Protein - kupovina |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Chof
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2012 Location: Zagreb, Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Sijecanj 2012 at 20:30 |
|
Pozdrav svima,
Zanima me koji Whey Protein je najbolji i ima li ga za kupiti kod nas i gdje? (da nije webshop) Hvala. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Preporucam Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard.
Najprodavaniji whey protein. Bojiš se kupovati online ili?
Edited by Zoki - 29 Svibanj 2012 at 20:54 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Tina33
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li meni kao pocetniku mogu isti proteini poslije treninga ? Željela bih skinuti još 4 kg.
|
||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel neko probao whey bez arome? Kakav je okus kad se mijesa sa vodom?
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije bas fino, nesto kao mlijeko u prahu, ali ako ne patis na okuse onda ti nece biti problem piti sa vodom, nakon par puta sam se navikao i uopce mi vise nije bilo gadno kao prvi put
|
||
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala :)
onda cu ipak uzeti neku aromu, nevolim okus mlijeka... |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupuj si manja pakiranja od 500g ili 900g jer ce ti OPAKO dosadit okus!
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupuj sta veca pakiranja jer veca pakiranja ispadaju jeftinije
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa kao i uvijek po principu ekonomicnosti veca kolicina - manja cijena. ali ja nikad više... neznatno jeftinije, s obzirom na dosadu jednog te istog svaki faking dan 2 mjeseca!
|
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja koristim ovaj Dymatize Elite Whey, Rich Chocolate okus....iss, meni to predobro. Potrosio sam jedno 1-1,5kg i opet brijem isti. Prefin mi je
|
||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
||
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima popust jos danas i sutra na www.myprotein.com pa sam uzela 5kg Impact Whey Protein (kad uzmes 2 od 2,5kg, drugi paket je -50%) + dextrosa, a shipping je free kad je total preko 50eura... |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo pazi na carinu
160kn je limit u poštanskom prometu...
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
|
u francuskoj sam, pa nema limita ovde.
160kn je limit? to je cca 20e, ne??? bezobrazno... |
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha cuj, blago tebi. meni sve dosadi i kaj onda da radim. hehe vi kojima ne ste rijetkost i bolje cete proc novcano. ja cu si kupovat svakih 8 dana do svaka 2 tjedna paketice od 500g Weiderovog Whey Golda za 130-ak kn, imam tu u Sheratonu. ako se odlucim za taj. a najbolji je Optimum Nutrition! on ima pakete od 900g. nemrem se odlucit sad
nikad cula za Dymatize. kaj je dobar?
|
||
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MVP-ov ISO Muscle 100 je bez nepotrebnih dodataka, koristim ga sa zobenim mlijekom i groždjanim šecerom, ponekad dodam ekstrakt burbon vanilije i okusom mi je daleko bolja kombinacija od ovih mikseva sa odurnim acesulfamom
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |