Multipower proizvodi |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2011 at 13:38 |
|
FITovci, jeste li koristili Multipower proizvode i koje?
što bi preporucili od tog brenda? Znam da u ponudi imaju sve, polako ih dodajemo na shop. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja sam samo probao D-FINE prije 2 i pol.g, to mi je bio prvi whey koji sam probao
Mogu reci da je bio poprilicno dobar i fin, u svakom slucaju bolji nego scitec. Nije bas ni jeftin (to im je skuplji proizvod od ostalih whey suplemenata), 750g je 270kn ali barem valja. Uglavnom to je njemacki proizvođac i imaju siroku paletu proizvoda. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za te pare ne da mora valjat nego mi se mora sam usipat u zobene il šejker, ovisno o dobu dana. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa je, da, za 600-700kn možeš imat 5kg Edited by Pitbull |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jel tko probao formulu 80 - njihov 4-komponentni proteinski mix?
Ja sam ga pio u samim pocecima, i bio mi je odlican. Znam da je to jedan od najpopularnijih njihovih proizvoda. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |