Bliži se Uskrs - Kuhana šunka |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2010 at 22:05 |
MI koji smo na def budemo patili
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, sva sreca da ja to ne jedem.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
u cemu je problem s kuhanom šunkom, kuhanim jajima i hrenom ?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
problem je kad pocneš nemreš stat
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima puno gorih stvari, ovo su barem p+m obroci |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
dok uz to ne ubaciš pincu, orehnjacu i ostalo, nemaš problema |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kuhanu šunku i kuhana jaja nikad ne konzumiram bez posnog, rotkvica, hrena i rajcica. Tada je to super kombinacija. A one razne kolace od dizanog tijesta ionako ne manđam. Alternativa su biskvit s vocem ili još bolje štrudle, njam. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo ekipa... što cemo jesti ovog vikenda.. ?
Vec se nekolicina vas izjasnila - kuhana jaja + kuhana šunka + hren .... mmm kombinacija.. Ubacimo malo posnog i orašastih kada ce ostali jesti kolace i milina.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel zna netko koliko kalorija ima š00g kuhane šunke ??
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je, najbolje da cu se cuvat junka na uskrs
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo našla sam , kuhana šunka 264cal na š00g , sad kolko je to tocno ne znam...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe.. tako je.. ja vec znam sto me ceka.. taj dan oko š2,š3 jaja.. brdo kuhane sunke, majoneza i pinca naravno.. nema suzdrzavanja taj dan.. Ne razumijem one koji si na taj dan nece priustit pincu uz sve to.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta je ta pinca pa da vidim hocu li si ju i ja priuštit a mogao si i na hrvatskom odma rec |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slatka pogaca
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može neka slika? Nisam to jeo nikada.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Kad mama slozi, cu poslat sliku.. tako mi u Primorju jedemo..
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |