Tinejdžer š4 godina-pomoc oko celulita |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš tek š4 godina pusti tijelo da se razvija nitko nije savršen, bitno je da si optimistican jer još ceš rasti i razvijati se...ono kože što visi može se i vjerojatno ce se samo zategnuti kroz vježbanje, rekraciju i sport... ALI ni jedan estetski kirurg nece operirati maloljetnu osobu pogotovo ako ima "višak" kože.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da me nisi krivo shvatio Jesmo, imaš i temu o tome tu pa si vidi malo...neloš programcic ali pusti ti ta obecanja...samo treniraj i prati svoj napredak, nijedan trening nece past u vodu ako je kvalitetan, pravilno smišljen, popracen pravilnom prehranom i jakom voljom |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pa nisi jedini s takvom slucajem tako da opusteno... Ja
sam isto tako jeo i jeo i jeo i bio sam pravo buckast imao sam 80 kg a visinu š.65cm s š4 godina.pa vi to zamislite kao da bure hoda a sada sam visok š85 i poceo sam trenirati dzudo i malo tegovi i biciklo i meni je ostalo toga sala i dan danas ali polako sirim se u ramenima i samo ce se to zategnuti kako se razvijam i sirim |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |