prsa |
Post Reply |
Author | ||
jakovs
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2008 at 21:04 |
|
jos sam u rastu i zanima me kako mogu "nabildati" prsa bez utega? ako imate koji prijedlog....
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vjezbe sa tijelom SKELKOVI (sa rasirenim rukama ,priblizenim rukama,varijacija gdje vise podizes gornji dio tijela zatim varijacija gdje podizes vise noge) zatim DIPS(dvije sipke, stanes izmedju njih,podizanje i spustanje sa ukrstenim nogama,,ako se nevaram kao razboj u gimanastici) Mozes tu ubaciti CHINS(ZGIBOVE),,ova vjezba ulazi u vjezbe za ledja ipak u njoj kod one varijacije kad su dlanovi okrenuti ka licu ukljucujes i petrocalis (grudi) |
||
jakovs
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tnx
|
||
hrvoje_cepin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedno upozorenje. gornja prsa radi jednako kao i srednja, zato sto bez njih dobivas prsa koja "vise". mnogi to zaborave. koncentriraj se da vecinu posla obavljas upravo prsima a sto manje rukama(triceps). zivio! |
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel mislis na sklekove? bas sam razmisljao ovih dana kako ne mogu tocno odrediti kakav tip sklekova dira koje podrucje (prsa gornja, srednja, lopatice...), na sta si tocno mislio jer mi se cini da su "gornja prsa" ipak vidno tanja (da se bench moze i nakositi sam budala isprobao tek prije par tjedana) |
||
hrvoje_cepin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sklekovi za gornja prsa su ti oni kod kojih su ti noge gore na necem povisenom. efikasnije ti je ipak s utezima. radi i sa sipkom i s bucicama |
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
SKLEKOVI---dobra vjezba za grudni misic( petrocalis major) kao i triceps brachii,usput pogadjas deltoideusov prednji dio(ramena),,staticki trening za stomak,mozes je izvoditi gdje god hoces... kao sto hrvoje, rece kada podignes noge pogadjas petrocalis majors gornji dio dok kod ove vjezbe varijacija u kojoj je gornji dio tijela podignut, pogadjas donji dio istoimenog misica,,,, kada su nam ruke rasirene pogadjas vise petrocalis major vanjski dio kada su nam ruke priblizene treniras ili pogadjas petrocalis major srednji dio |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |