pomoc |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj papati voce navecer, kao ni ista od uh. Bolje pojedi nesto proteinsko, kao svjezi sir - u koji si mozes ubaciti koju jagodicu. Meni jos bolji izbor je sa limunovim sokom i zasladivacem. Mljac! |
||
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto ne voce??
|
||
H@ley
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zbog uh.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, zato sto je voce zivi secer, uh, a takva energija ti ne treba navecer. Proteini su za veceru. |
||
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
poslusala sam te i papala sinoc sir.. iako ga jos nisam probala sa limunovim sokom |
||
H@ley
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Voce, pogotovo ono sa vrlo visokim GI nije preporucljivo navecer, ali zato ga možeš rasporediti tokom dana jer pretpostavimo da se tada najviše kreceš i najveca je mogucnost njegova iskorištavanja. Ova teza ne mora vrijediti ako netko npr. ima vecernji trening, tijelo je osjetljivo na U i vocka ne može biti na odmet, samo je poželjnija ona sa nižim GI. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve mi se cini da je ovaj post napravljen u stilu "joooj vidi me kak sam debela" a zapravo se žicaju komplimenti
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa cura ima dobro tijelo,a želi ga još i poboljšati! |
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
žicanje komplimenataaaaaaaaaaaa |
||
haley20
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije zicanje komplimenata.. ipak je ovo fitness forum i vi se bavite vjezbanjem pa sam htjela cuti vase misljenje kako poboljsati tijelo i skinuti visak..
|
||
H@ley
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde ajde..prokljuvili smo te..nemoj da te bude sram
to je kao da ja sad stavim na post slikicu svog mrak dekoltea i pitam kaj da napravim da budu cvršce...prošli smo svi tu školu |
||
haley20
Post Options
Thanks(0)
|
|
da bar imam mrak dekolte.. a ne spek na kukovima |
||
H@ley
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, pa sad i ja pocinjem sumnjati da tu postoje problemi Ma neka, komplimenti su uvijek dobrodošli za skidanje nepoželjne masnoce sa kukova hehe. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
haley20
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidim ja, poceli ste vi mene zaj... a da mi netko da konkretan odgovor kako to skinuti (dakle visak na kukovima)?? (ispricavam se zbog ovog smajlica, stalno ga stavljam, kaj mogu kad mi je omiljeni) |
||
H@ley
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
no need to apologize..i meni je dobar što se tice špeka na kukovima - kad saznaš javi i meni |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
piše vec na forumu da se ne mršavi samo sa š podrucja! pa zato složi jelovnik+jutarnji kardio i proc ce ti špek! nekome je špek na trbuhu,nekom na kukovima,a nekome na nogama il ko zna vec gdje,ali to je i dalje špek/salo koje se ne topi ciljano!! haley,tu si na forumu prijavljena vec godinu dana a ti strippy vec 2 mj-trebale bi to vec znati!
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |