Pomoc pri planiranju molim! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
MidnightSun
Viden/a u gymu Joined: 29 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2010 at 14:52 |
Bok! Evo slucajno naidjem na ovu stranicu i odlucim se registrirati na forum jer vidim da ima puno dobrih ljudi voljnih pomoci Inace,sto je moj problem..Evo kako se blizi ljeto(znam da kasno palim ) odlucila sam istesati tijelo koliko je to moguce Imam š7š cm i 62 kg imam poprilicno ravan trbuh jedino sto jo sav mekan(ima masnih nasalgica jos ) i zbog toga se presavije kad sjedim i sl.I htjela bih malo smanjiti guzu i bedre... i ne znam kako da se rijesim debelih listova Posto sam u skoli do 2 i u 3 mi je rucak ne znam kako bi si to sve isplanirala..Pa molim pomoc!Unaprijed hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A imas sve na forumu objasnjeno. Sredi prehranu koliko god je moguce.. citaj FAQ na pocetku foruma.. Ubaci treninge (crobne+utege) svaki dan i do ljeta si taman |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam da si išao skratiti ali ja to nebi baš ovako |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
napisi nan svoj jelovnik, svoj program vjezbanja pa cemo dalje odgovarat
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
sređeno preko pm-a |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
brunoo
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
------------------------------------------------------------ -------------------- bok,iman š4 godina i zelim imati trbusne misice,jel mi dobar plan prehrane jutro u 8 kajgana,poslije toga pahuljice,rucak riba ili blitva ili crrveno meso!nakon toga proteinska plocica iii na kraju nesto voca!!!!!!!! s tim DA radin trbusnjake i ostale vjezbe za trbusnjake 4 puta tjedno iii iman kardio trening.jel bi se u dva mjeseca moglo nesto postici? visina š75cm,tezina 60kg...iii jel pomazu te proteinske plocice i jelio stete |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako misliš uzimat kakve dodatke,uzmi rađe whey. Ako želiš istaknuti trbušnjake,kljuc svega je prehrana(ne samo trbušnjaka,ali oni su najosjetljiviji). Oko prehrane bi ti preporucio da više jedeš bijelog mesa(piletina,puretina),a od ribe bijelu ribu. Dorucak je ok,uglavnom,bilo bi dobro da se sastoji od puno složenioh UH(npr.zobene). Rucak nije loše,što više povrca,krompir da je kuhani,a ne pomfrit,zelje i to je u redu. Vecera,neka ne bude nešto vioca,nego komodno pojedi,jer osnova svega je prehrana. Nebi bilo loše da nam prikažeš svoj kompletan trening kako izgleda? |
|
brunoo
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=9tDZRogSbbU jel dobro to? &nb sp;
nebi htio whey,da mi nesto nebi skodilo i mlad san.nego samo meduobrok ili prije treninga plocicu,koju mi preporucujete.iii zelin istaknit paa mi je najvaznija prehrana sto san citao po raznin forumima. |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije loš taj video što si mi pokaza,ali takvih videa možeš naci na tisuce,a kažem ti da to nema veze kakav trbuh imaš,jer ja mogu napravit bez problema š00 trbušnjaka,ali mi se baš i ne vidi...vec sam ti reka da je sve do prehrane,kad skineš masne naslage,pocet ce ti se nadzirati plocice... A šta se tice tih plocica,to je najvece trošenje novaca ako mene pitaš...Nemaj straha od wheya,i ja isto imam samo š6 godina tako da,budi bez brige... |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva božja definicija, momak ima 60 kila.
Bruno, zajebi te trbušnjake.Jedi kvalitetno i upiši se u teretanu i to je to. Neceš umrt od wheya. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
brunoo
Post Options
Thanks(0)
|
kolko dođe whey? iii jel smin ja to kupit sam ili triba neko sa menon bit? hvala van
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam tvojih godina kupovao whey sam (i tad sam bio celav ), neznam za tebe. Mislim da ce ti teta ili stricek koji rade tamo dat whey bez problema, za kreatin ce ti vec srat da ti to netreba da nece djelovat na tebe blabla... |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
brunoo
Post Options
Thanks(0)
|
aa kolko cu uzet? iii jel to u obliku shake,plocica,tableta...sta je najbolje?
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi onoliko koliko imaš para, citaj forum i educiraj se da ne postavljaš ovakva pitanja Whey => prah...najjeftinije ti je od myprotina tj. mopsa...potraži temu, danas smo pisali o tome. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
brunoo
Post Options
Thanks(0)
|
OK!
|
|
brunoo
Post Options
Thanks(0)
|
možete li mi reci jel valja whey od cokoladE,ako nije taj dobar koji je drugi?i jel mogu sa tim grožđani šecer?
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |