Pitanje u vezi sklekova |
Post Reply |
Author | |
Gogz
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Sijecanj 2014 at 13:19 |
Pozdrav,
Imam jedno pitanje u vezi sklekova, ali pretpostavljam da isto vrijedi i za ostale vježbe. Dakle vec jedno 2-3 mjeseca radim sklekove svaki dan, onako više iz dosade tokom dana kad mi padne napamet. Pa to ispadne nekih 5 puta po 20 sklekova (toliko mogu maksimalno u komadu) ali te "serije" radim uz vece razmake (cca pol sata ili više). Otprilike znaci stotinjak sklekova dnevno. Radim razlicite hvatove, šire, uže, kako mi dodje. Pa kad vec radim to, ajde reko da ptam jednu stvar na strucnom forumu. Ima li od toga ikakvog efekta? Siguran sam da bi bio bolje uzet pola sata dnevno za vježbu, napravit par serija i ono da boli što se kaže, i onda odmorit jedan dan. To mi se nekako nije dalo jer mi mišicima dosta treba da se oporave. Anyway, da li to što radim išta vrijedi u pogledu definiranja gornjeg dijela tijela? Thanks.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve što radiš vrijedi, imaš cak jednu metodu koja se zove greesing the groove koja je u principu da svaki dan odradi jednu seriju vježbe kad možeš ili ti se da, samo bi trebalo radit razne vježbe a ne samo sklekove al svaka aktivnost je dobro došla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |