Savijeti oko moje prehrane |
Post Reply |
Author | ||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Srpanj 2010 at 10:44 |
|
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh ak se ovog drzis bit ches velik i jak!
|
||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj, poslje godišnjeg idem u nabavku ^^ i bacam se na treninge!
E još sam da pitam kak da pripremim piletinu? Na salatu, pecenu na nanglo, pohanu, kuhanu???? Edited by Omen |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pohana bi ti trebala bit zadnji izbor, ovo ostalo je sve ok |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prehrana ti je ok, naravno ako se toga pridržavaš. Ja bih izbacila Nestle Fitness žitarice i ubacila zobene (previše šecera) i pire krumpir (mama ti vjerojatno natrpa unutra toliko margarina da ne bi povjerovao ). Piletina - kuhana, grillana , pohanje - nikako! |
||
Omen
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da planirao sam tako, svi vele da te zobene cuda rade ^^. Kaj to mogu kupit bilo gdje? (konzum npr?) Nikad nisam probao :P. Ufff, odavno meni mama ne kuha |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bilo koji veci ducan Mercator, Konzum..., ukljucujuci i DM meni su bolje Muesli od uvoznika Enciana, pakovanje od šKg je sad na sniženju u Super Konzumu i košta š9,99kn. (s vocem i s žitaricama) ostale su normalne cijene 22-27kn |
||
Omen
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, fala ti. Mislim da cu uzet bez icega i puknut ih u jogurt ili mlijeko. Ove Muesli sa vocem su mi nešto najgadnije na svijetu što sam probao iskreno da ti kažem.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |